Det finns 5 saker att det är bättre att hålla en hemlighet ...

Ibland kan det vara för säkerhet. ndra gånger kan det vara att skydda vårt eget självförtroende eller för att skydda vår emotionella och psykologiska jämvikt. Oavsett anledning finns det alltid vissa aspekter i våra liv att det är bättre att hålla sig hemligt och inte dela med någon. u är vi alla medvetna om att med ett socialt och emotionellt band får vi dela vissa tankar och erfarenheter med andra eftersom vi litar på dem. är allt är

vänskap  Men för att ta hand om vår psykologiska hälsa

är det nödvändigt att förstå att ens identitet ofta kräver att vissa gränser fastställs för skydd. är allt kommer omkring säger nästan ingenting vad de tycker, känner eller uppfattar högt utan filter eller tabuer - om de inte har någon form av lidande. Därför är det inte heller lämpligt att eliminera hinder och dela oss själva med dem runt oss. I den här artikeln vill vi förklara vilka aspekter, dimensioner och personliga dynamik att det är bättre att hålla sig hemligt. 

Vi har alla de projekt som vi ibland tycker om att diskutera med någon.

Senare, och av vilken anledning som helst, kan vi lägga dessa

målDet kan hända. Tyvärr kan denna gemensamma händelse få andra att kritisera oss. De kan använda det som bevis på att vi är människor som ger upp och inte kämpar för någonting. I andra fall kan det vara ett mer komplicerat fenomen: Människor i närheten av oss kan ta samma mål eller ta över sina egna önskemål.

För dessa och andra skäl (som möjligt avund eller att man kommer att drabbas av nedsättande kommentarer att få veta att "du inte kommer att kunna göra det" eller "du kommer inte att kunna uppnå det"), är det bäst att använda diskretion och skydda våra egna mål i livet.

tt tyst, hållbart, kontinuerligt och diskret slitage ger bättre resultat. 

Om du överlämnar idag var insatsen du gjorde igår värdelösllt som tillhör andra sfärer än vårt eget är inte vårt territorium. 

Det här är något som är "vital": vad som händer med vänner,

 och till och med medarbetare, är som en privat skatt som behöver skyddas.

Inget av detta kan delas med en tredje part. Inget av det kan brytas (ingenting de har gått igenom, led av, levt genom, leder eller gråta).  Ingen kan också dela våra hemligheter med andra.

Det är en ömsesidighetsprincip som säger mycket om människor och därför måste vi träna.

3. Intimiteten i vår känsloliv Ibland när vi har en stark vänskap med någon vi inte tveka att prata om vårt sexliv eller intima och privata detaljer som vi upplever med våra

partners

kan det verkar normal och till och med kul eller reflekterande av en bra, etablerad vänskap med någon till att börja med.

Det är dock 

eller detaljer som endast gäller själva kärnan i paret.

Det är inga problem att diskutera vissa aspekter av relationen som ingår i vår dagliga rutin. Men som vi säger finns det ett strängt förbjudet fält på grund av en grundläggande och viktig princip för respekt för den person vi älskar. Missa inte:

8 saker du och din partner borde veta om kärlek 

Det finns vissa aspekter av vår personliga universum som det är inte bara besvärligt att ta ut i det fria och självklart för vissa, men dessutom många gånger, de kan inte ens förklaras.

Det finns tillfällen när vi upplever 

Det är de som säger till exempel att vi borde undvika vissa människor. De kan tala om för oss att vi bör välja ett sätt och inte en annan, eller att vid en given tidpunkt, måste du lämna en plats eller köpa en viss sak, eller göra något.

Det finns realiteter som bara händer "eftersom de gör det, bara så."

Därför finns det inget att förklara. Om vi ??förklarar det är det troligt att folk inte skulle förstå eller det skulle ge oss fel intryck. 

År 2001 återupplivade jag en man som hade druckit på stranden. Förra året tog jag hand om min mor med lzheimers tills hon dog ... Jag ser till att mina morföräldrar har kylskåpet fullt och huset i gott skick varje dag. Visste du att jag samarbetar med välgörenhetsorganisationer? Jag har sparat 10 övergivna djur ...

 är bäst att inte bära medaljer, att vara diskret, att vara ödmjuk.

Det finns miljoner dagliga hjältar och bra människor som utför samma åtgärder. Långt från att vara heroiska, är de faktiskt normala handlingar som vi alla ska utföra.

Dessa är gärningar som i sin tur berika oss och belöna våra egna hjärtan,

inte andra. 

Det är sant att vi ibland bara kan förstå ...

Huvud:  3 Hemligheter till lycka från gammal visdom

Många av de råd vi får idag är lyckliga är inte nya.Vi vill dela 3 hemligheter till lycka från gammal visdom. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar