Det finns inget mer lugnande än en kram

Det är så bra att få en kram som fyller dig från topp till tå, tände dig och gör att du blunda, så att du känner dig full fram till kärnan av vem du är.

Varför? ftersom en kram är en gest som kan bryta ner rädsla, bygga upp dig, stärka band, få dig att slappna av och hjälpa dig att hålla dig lugn. Den värme som vi skickar med en uppriktig kram är jämförbar med värmen hos en eldstad, för att trots allt gör en kram som du känner dig hemma.

n kram, den bästa medicinen för själen

Oavsett vad som händer med oss, är det att känna värmen av någon vi bryr oss om i en kram avgörande för vårt välbefinnande och för att vi ska kunna må bättre i svår gånger. Det är något väldigt enkelt, men ibland kan det vara svårt att hitta.

n liten kram kan torka många tårar, ett litet ord kan fylla dig med lycka och ett litet leende kan förändra världen. Det är de små sakerna som fyller vår värld med fred och kärlek ...

klämmor superkrafter som vi alla har en stor helande botemedel mot hjärtesorg, besvikelse, övergivande eller svek.

Så när vi kan, måste vi använda den bästa anti-ångestbehandlingen vi har, glädje av kärlek, en formel, ett möte med två kroppar för att uttrycka kärlek, vänskap och värme.

Clamps skingrar rädslor

Det finns sanning i två själar som omfamnar och ge varandra förtroende att möta hinder, ger styrka att klara av livets problem och fastställer den fasta grunden för leenden vår.

Dessa omfamnar hjälpa oss att komma ihåg att vi kan övervinna motgångar och att vi inte är ensamma. De fyller oss med nöje. Dessa klämmor kan ges med sådan kraft att det känns som att vi ska kollapsa, men de bygger oss faktiskt upp.

Klämmor är utan tvekan en speciell anslutning som skickar ett helande meddelande. 

är vi smälter våra kroppar tillsammans i en omfamning, hjälper det oss att vara mer tålmodiga och det gör oss slappna av och känner oss önskvärda. llt detta stärker vår självkänsla, självkänsla och vår förmåga att möta problem och att möta våra rädslor.

tt ge en kram till sig själv är avgörande för överlevnad.

Har du någonsin lugn på dina känslor genom att ge dig en kram? Kan du känna värmen? Har du gratulerat dig till dina prestationer?  för att bryta sig ut ur ditt skal, komma ut ur kylan och arbeta med konsten att älska sig att komma närmare sina sanna jag.

Med en kram till oss öppnar vi oss själva.Vi förbinder utsidan med insidan och låt oss röra oss. Det är enkelt: omfamna dig själv och du omfamnar ditt liv.

Om du kramar dig själv älskar du dig själv. Och om du älskar dig själv, känner du dig själv. Lyft dina armar och släpp dina känslor för att komma närmare det goda livet.

Tack vare de kramar vi ger oss kan vi skydda oss från falsk kärlek, missbruk, överdriven idealisering och något som förvärrar, försvagar eller minskar vårt mod och godhet.

n kram av sorg flyr från kroppen

I många ögonblick i våra liv kan dessa klämmor göra skillnaden. Som de säger, behöver tråkiga ögon färre frågor och fler kramar, och ibland är det allt vi behöver.

 som överförde sin energi och hängivenhet. Vid den här tiden beklagar vi att vi försummade de människor vi är glada i efter att vi har arbetat för mycket och inte har erbjudit dem tecken på kärlek varje dag.

Det här är en trevlig lektion. Vi måste lära oss att ge fler kramar åt oss själva och också att ge och ta emot kramar när vi behöver detta vitamin för att ge energi till kropp och själ. Det är något du aldrig kommer att ångra.

ADVERT

Lägg till din kommentar