Till alla terminaler som har läkt mig till alla de människor som jag har älskat

Terminaler som tros vara en  symboliserar öppenhet och omsorg.

Det finns kramar som läker, reparerar en trasig själ och sätter bitarna ihop igen.

Kramar också att vi har människor i våra liv som bryr sig om oss.

 För att verkligen läka dig är det viktigt att du delar dem med någon du är nära anknuten till.

Krama för att läka fungerar inte om det är med någon. Det kommer inte att fungera med främlingar eller kollegor du inte håller med.

är du lider när ditt hjärta behöver lättnad och  kommer de bästa kramarna från din familj, din partner och dina barn att komma.

tt visa känslor är det bästa läkemedlet, oavsett vilken gest det är. 

I synnerhet är den överväldigande förmågan att "knyta" till det som är verkligen viktigt, kärlek.

Klipp av alla du har älskat

Ditt hjärta har älskat många gånger. Faktum är att även om du tror att du är trött och känner att du har känslomässiga ärr som aldrig kommer att växa, har du fortfarande en stor förmåga till kärlek i dig. Du vet aldrig vad imorgon ger. Kanske, när du minst förväntar dig det, hittar du dig själv i ett meningsfullt och tillfredsställande förhållande som balanserar dig. Plötsligt kommer verkligheten att ge en ny och fantastisk känsla.

Vi rekommenderar:

7 Tecken du älskar dig inte Mycket Kanske kommer din familj i morgon att växa. Du kommer att ha fler barn, brorson och nysning eller till och med dina första barnbarn.

Ditt hjärta kommer att fortsätta växa, älska, och med varje hjärtslag kommer du gradvis att växa upp. ftersom det inte finns något som uppriktigt hängivenhet för att lindra din smärta och ångest.

Det är inget som ett leende att torka bort en grå och stormig dag.Många människor vet inte hur man ska bemöta kramar eftersom de har misslyckats med att göra det så länge att det har blivit onormalt att göra det.

Om du älskar ger kramar.

  • Klämmor är språket där inga ord är nödvändiga, när tiden står still och deras andetag markerar slaget. World slutar att bry sig om sin buller, och även kaos i ditt sinne - där tvivel dansar med
  • rädsla  örja med den goda vanan att omfamna dina nära och kära.
  • Om din partner inte gör det, gör det till en punkt att öva denna hälsosamma övning med dem. Om dina barn har vuxit upp, ta dem en överraskning och ge dem en kram för att

ingen är för gammal för att få en dos av hängivenhet. 

Det är intressant att lära sig hur världens språk har tolkat denna kärlekstid. Ibland läggs några fantastiska och unika aspekter som gör det nästan omöjligt att översätta till vårt eget språk.

Till exempel på hindi, ett av språken i Indien, det sägs att ett par älskare själar bär "viraha" när de är borta från varandra. Detta refererar i grunden till det avstånd som inte går sönder eller blir suddigt, men det håller denna speciella passion inne i dem.

Vi rekommenderar:

4 uddhistiska lärdomar av kärlek Som du kan se är denna långa förklaring innehållet i ett vackert ord. Det finns många andra exempel, och kramar och kramskärmen är centrala i dem.

ftersom alla kulturer, i alla länder i världen, anses denna handling vara avgörande för att bevara kärlek, visa det och därmed läka.

Cwth, på walesiska, symboliserar den intensiva och passionerade omfamningen som bara den du älskar kan erbjuda.

  • az, urdu, uttrycker tillfredsställelse och intensiv stolthet som du känner när du är älskad, när du omfamna någon, och du har en bekräftelse på att du är mycket viktiga för dem.
  • Det här är det magiska ordet som, utan tvekan, återigen visar oss

kärlekens kraft och vikten av att dela dessa gester 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar