Att släppa är att acceptera det som inte kan ändras

 Även om det händer så ofta orsakar det smärta och lidande i många fall.

vsluta ett förhållande, förlora en kära och flytta till ett nytt hem är alla "skilsmässor" som vi kommer att uppleva någon gång i våra liv.

Det här är erfarenheter som ingen har förberett för, och vi måste lära oss att hantera dem nästan "tvångsmässigt".

Det finns ingen magisk formel som hjälper dig att möta situationer som kräver ett bättre sätt att gå vilse. Den känslomässiga smärtan vid frisättning kan utvecklas till om den inte hanteras ordentligt.

Men idag vill vi ge dig några råd som hjälper dig att hantera dessa komplicerade stunder bättre.

Låt gå för att få

Om du tänker på det i ett ögonblick kommer du att inse att handlingen att "släppa taget" är den eviga soundtrack i bakgrunden av ditt liv.

Vi rekommenderar också läsa: 

Du förstår att dessa ord: "Låt gå", som inte är relaterade enbart till smärta, förlust eller lidande. Ibland ger det dig möjlighet att vara lite lyckligare.

 • tt frigöra vad som gör ont innebär att du prioriterar dig själv.
 • Släpp ut personer som skadar dig för att skapa mental balans och förbättra din fysiska hälsa.
 • Släpp vissa vanor, tankar och begränsningar för att ta tillvara nya möjligheter och främja personlig tillväxt.

Det är viktigt att komma ihåg att "releasing" är också en möjlighet att växa som en person. Men som du vet, betyder det ibland att "ge upp" ett tufft farväl och hitta styrka för att gå vidare. Låt oss ta reda på vad de bästa strategierna för att hantera detta är.

Ge det gott om tid, kommer vackra saker återkommer

är du förlorar något eller någon, kan det kännas som om en dörr har kastats i ansiktet.

Det är faktiskt vad du kan känna i minst två eller tre månader. Under denna tid går du igenom den naturliga processen att se till.

 • Det är viktigt att förstå att "släppa" är också en handling av aldrig tidigare skådad
 • mot Ingen kan leva medan han klamrar sig på lidande och smärta. 
 • "låta dem gå" och "befria dem" så att du kan gå vidare. Du har inte glömt vad du lämnade bakom, men det betyder att du har modet att le igen. Du måste ge det tid. Det är möjligt att inget kommer att återvända till det sätt det var förut. Men bara för att det är annorlunda betyder det inte att det är dåligt. Tvärtom kan det vara en ny, glad och vacker situation.

Släpp det inte vill vara, vad som inte upprätthåller du

Det finns tillfällen i ditt liv när du blir besatt av tron ??att ingenting kan ändras.Det kan innebära att du inte kan lämna personen vid din sida, även om du inte längre älskar dem. Det här är inte rätt inställning att ha.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon större källa till lidande än att stänga dina ögon i förnekande av en verklighet. Det här är när allt kollapsar runt dig, men du blundar för att skydda dig från det.

 • Du måste släppa bort vad som inte längre kan behålla dig, för annars kommer du att leva i en smärtsam och osäker lögn som ingen förtjänar.
 • Du måste vara modig och möta verkligheten.
 • Om någon inte längre älskar dig, tig inte om välgörenhet eller "försök lite längre". llt detta gör att sabotera ditt självförtroende Ibland, även om det kan tyckas omöjligt, att förlora någonting som inte längre är lönsamt är ett sätt att hitta något bättre.

Livet lär dig vad du ska kämpa för och vad du ska släppa

I den här intensiva processen att släppa saker kommer du i sin tur att öppna en intressant process där du upptäcker vad verkligen räknas.

Det spelar ingen roll om du hittar längs den här vägen att du är kvar med väldigt få personer. tt ha bara ett fåtal personer vid din sida spelar ingen roll om du fokuserar på de intressen du delar.

 • Om det är det som gör dig lycklig, om det är dessa människor så är allt som du släppt loss värt ansträngningen.
 • Läs också:

Ju större det emotionella såret är desto mer privat är smärtan. 

allt du har lämnat har också lärt dig viktiga saker. llt du har upplevt är viktigt. Även om de inte längre är en del av dina framtida destinationer, är de en del av din personliga historia.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar