äR verklig styrka mäts med

De som tror på styrkan mäts av allt du bär om ryggen och i ditt hjärta är fel.

Sann styrka betyder inte att du är tyst, ger upp eller tolererar förolämpning och skada. 

I dagens samhälle, ju mer utbildning vi får desto mer tror vi att lidandet motsvarar modighet. Vi tror också ibland att ordstäv "nej" är ett tecken på feghet eller svaghet.

Idéer som dessa kan leda till mycket personligt sårbarhet när det gäller personliga situationer, vilket gör att du blir en skugga av dig själv.

, eller att vara som "bra", eller höra hur stark du är med "lida så mycket för så lite" , kom ihåg att allting har ett pris, och den här gången är det din hälsa och 

din verkliga styrka är ditt mod

en kvinna som tar hand om sina barn i hopp om att de en dag kommer att kunna klara sig är riktigt stark - hon kommer hitta den glädje hon förtjänar efter att ha gått igenom den svåra tiden.

Läs också: 

n kvinna som säger "nog" för att missbruka eller grymma kommentarer från andra är stark; stark är också den person som kan ställa sina gränser och klippa band eftersom de inser att de förtjänar bättre.

Styrka ligger i att förstå dina egna prioriteringar och erkänna att det finns vissa ansträngningar och offer som verkligen är värda det.

Du bryr dig om människorna runt dig, och du förstår att 

är lärde sig vara trög

Denna mening kan ha förvånat dig. Vem lär någon att vara svag? Och mer än det, varför skulle någon vilja ha dig om du bara var lydig och hanterbar?

  • Det finns många typer av föräldrar och uppväxt där termen lydnad är implicit.
  • Du måste se till att du höjer ditt barn genom respekt, inte lydnad, eftersom denna sista dimension uppnås genom rädsla - samtidigt som å andra sidan uppnås genom ömsesidig förståelse och 
  • Typ Uppväxt som lär dig att vara lydig och svag utvecklas i första hand för att tvinga dig att göra följande: Var lydig mot dina familjemedlemmar eller myndighetsmyndigheter. Detta är något mycket vanligt i det patriarkala samhället.

Se även 

 lla dessa grupper av tankar får dig att tro att du är stark genom att göra vad du vill höra, att lyda varje order, att kunna säga "ja" när ditt hjärta säger "nej".

I romantiska relationer är det också vanligt att en person går till emotionell utpressning för att bli en ömtålig person, orienterad för att möta alla sina kärleks behov. Detta är inte "att vara stark".

Styrka först och främst innebär att du lär dig att ge upp någonting.

Tror det eller inte, ingen lär dig hur man använder ett sätt att tänka på en fästning.

Vår gemenskap, din familj, och även modevärlden eller marknadsföring ser gärna att du är vårdande och mild, lätt nog att konsumera sina produkter, 

Ingenting av detta kommer att ge dig ett genuint, väsentligt och bestående välbefinnande. Det är möjligt att göra en tjänst för en vän kommer att få dig att må bra, men om du gör det varje dag kommer du äntligen att inse att något inte känns rätt.

Läs också 

Prioritet och börja investera din tid och energi till vad som är värt det eftersom fästningen är emot. Tveka inte att sätta dessa enkla strategier i praktiken för att lära dig att bli starkare. Innan du handlar, ta reda på vilka konsekvenser det kan ha.

  • Innan du säger ja, tänk på hur du kommer att känna om ditt hjärta vill säga nej.
  • Människor som spenderar sina dagar i bitterhet eller gråter i hemlighet är inte modiga. De som är modiga tittar på livet med hopp, med vetskap om att vara lycklig, måste beslut fattas.
  • Investera tid och ansträngning för dem som verkligen förtjänar det.
  • Först då kommer du känner dig nöjd med dig själv och se dig själv som en riktigt stark person, en som kämpar varje dag för sig själva, för dina rötter, för värdighet och sann kärlek. kan ingen tala om för dig hur du lever ditt liv, eller hur man ska vara lycklig. Konsten att personligt välbefinnande är att beslutet är ditt, och detta återspeglas av ditt mod.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar