Vid värdering som ger dig sin tid

Det är viktigt att spendera tid med de vi älskar och de som älskar oss. 

Om vi ??slutar lite att tänka, . Detta gör det till en speciell, unik åtgärd. Det här är ett sätt för dem att säga att de värdesätter oss och tycker om vårt företag.

Vi glömmer ofta mycket enkelt hur viktigt det är att spendera tid med människor. tt förlora detta kan vara början på konflikter. Människor börjar springa iväg eftersom de inte känner sig uppskattade.

Det är inte lätt att hitta en bra balans. Denna värld uppskattar snabbhet och produktivitet. På grund av detta kan vi känna oss stressade när vi spenderar tid med vänner istället för att arbeta.

 Ibland spenderar folk sin fritid och tittar på oss. ndra gånger, "de tar" tid att se oss. är de gör det vet du att de ger dig den bästa presenten som de kan ge.

Dessa stunder är värda det. De låter oss skapa minnen vi kan uppskatta. De kan också hjälpa till att ge oss emotionella relationer med andra. Det här är den färg vi använder för att ge färg till våra liv.

Hur mycket kostar en timme av din tid?

Mannen kom hem från jobbet sent igen, trött och irriterad, för att hitta sin femåriga son som väntade på honom i dörren.

"Pappa, kan jag fråga dig något?"

"Ja, ja, vad är det?" den svarta mannen.

"Pappa, hur mycket pengar tjänar du på en timme?" - frågade han med öppna ögon.

"Du bryr dig inte! Vad får dig att fråga om någonting så?" - sa mannen arg.

"Jag vill bara veta. erätta för mig hur mycket du tjänar på en timme" - frågade den lilla pojken.

"Om du måste veta, tjänar jag 600 per timme."

"Oh" svarade den lilla pojken med ett böjt huvud. Han tittade upp och sa: "Pappa, kan jag låna 300, snälla?"

Fadern var rasande.

"Om den enda anledningen till att du ville veta hur mycket pengar jag gör är bara så att du kan låna pengar för att köpa en dum leksak eller något annat nonsens, sedan marschera direkt till ditt rum och gå till sängs. Tänk varför du är så självisk.

Jag jobbar långa, hårda timmar varje dag och har inte tid för sådana barnsliga leksaker. "

Den lilla pojken gick tyst till sitt rum och stängde dörren.

Mannen satte sig och började bli ännu mer uppriktig om den lilla pojkens fråga.fter en timme var mannen lugn och började tro att han kanske hade varit lite svår mot sin son.Kanske fanns det något han verkligen behövde köpa med 300, och han bad verkligen inte om pengar mycket ofta. Mannen gick till dörren till den lilla pojkens rum och öppnade dörren.

"Sova du son?" - han frågade

"Ingen pappa jag är vaken" - den svarta pojken

"Jag har trodde att jag kanske var för sträng mot dig." "sade mannen." Det har varit en lång dag och jag tog min frustration på dig. Här är de 300 du har bett om. "

Den lilla pojken satt rakt upp och strålade. "Åh, tack pappa!" "ropade han. Sedan ritade han lite mer lockiga anteckningar under sin kudde.

Mannen ser att pojken redan hade pengar, så han började bli arg igen.

Den lilla pojken regnade långsamt över sina pengar och tittade upp på mannen.

"Varför skulle du ha mer pengar när du redan hade någon?" - krossade sin pappa

"ftersom jag inte hade tillräckligt, men nu har jag det" - svarade den lilla pojken.

"Pappa, jag har 600 nu. Kan jag köpa en timme av din tid? Kom hem tidigt imorgon. Jag vill äta middag med dig." Fadern bröts och han lade sina armar runt sin lilla son och bad om förlåtelse.

Dela tiden som ger livet

Som vi kan se i den föregående berättelsen, ger tiden samma som att ge livet. ara tänka på hur många förändringar som har skett över tid kan överväldiga oss.

Men mer än det, om vi tänker på det, förstår vi något.

Tid och förändring kan vara konceptuellt.  Folk kommer ofta att berätta för oss "Jag älskar dig" och "Du är viktig för mig" genom att tillbringa tid med oss. Det bästa sättet att svara på detta är att erbjuda dem vår tid.

Vi kan inte glömma att

Vår bästa investering blir alltid den tid vi spenderar tillsammans med våra vänner och familj. Låt inte det vara för sent att dela dina känslor med andra. Tänk på att tiden fortsätter att marschera i framtiden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar