Vi alla föds med vingar, men ibland livet tar bort dem

ll in i denna värld med vingar. Som barn har vi ett oskyldigt öga och ett hjärta och sinne som är fulla av drömmar och mål, som vi är engagerade i att vinna som vuxna.

Om du uppnå dem eller inte beror på en rad olika saker: din , styrka, motivation, stöd, en nypa tur och rätt personliga och sociala relationer.

Det är självklart inte lätt. 

, varje sten i vägen och varje förräderi kan knäppa dina fjädrar tills du äntligen förlorar andan som en gång gav styrka till dina drömmar.

n sak som är lätt att komma ihåg är att . arndom ska vara den underbara tiden när du tror att allt du tror är möjligt.

Idag bjuder vi dig att tänka på det här.

Med vingar för att uppnå dina drömmar

arnets hjärna har en exceptionell gåva som hjälper dem genom sin barndom och ungdom.

Denna gåva är kraften i lärande, eller neuroplasticity, och det är vid denna tid som du behöver för att stimulera deras förmåga att maximalt för att ge dem möjlighet att växa och utvecklas vingar att flyga.

Det har sagts att de vanligtvis skär barnens vingar är och det moderna utbildningssystemet själva.

Låt oss se mer på det här.

Läs också 

Familjer som gör det möjligt, familjer som gör det omöjligt

Du har säkert redan hört talas om demokratisk kontra enväldiga utbildning. Det här är två mycket olika utbildningsstilar där 

 • Familjer som möjliggör respekterar barns känslomässiga behov och 
 • De erbjuder dem rötter och säkerhet bygger på erkännande och respekt, öppna dörrar så att deras barn kan uppnå vad de vill. aturligtvis är detta alltid under ledning av en vuxen.
 • n familj som gör det omöjligt å andra sidan , som måste göras för att passa in i sina planer.
 • De tar inte hänsyn till deras barns tankar eller deras behov av att njuta av denna tid av barndomen. De "tillfälligt" vingar på sina vingar, ser sina drömmar som om de var "mobbade" och 

Om du har upplevt denna typ av utbildning och barndomsutbildning eller tidig barndom kan du se dig själv som begränsad i livet eller inte så mycket kompetent eller värdig att nå dina drömmar.

yt ut ord som har blivit tappade

Dina vingar kommer aldrig att bli absolut. är du har gått igenom barndomen eller tonåren, kommer det alltid att finnas nya möjligheter för dem som fortsätter att förlita sig på sig själva och tror på deras rätt att vara lycklig.

 • , med varje steg du tar med säkerhet och jämvikt i tron ??att du förtjänar något mycket bättre.
 • För att läka skadade vingar som har förlorat sina fjädrar, måste du först och främst ta reda på om dem omkring dig ger dig vind för att flyga eller ta bort det.
 • komplicerad , en familjemedlem som fortfarande kontrollerar dig eller några vänner som bryr sig mer om sina egna intressen än det allmänna bästa är alla aspekter som i hög grad kan påverka din självkänsla .
 • Ställ dig som en prioritet. Övertyga dig själv varje dag att din lycka är ett värdefullt försök.
 • Om det finns någon vid din sida som kommer att plocka fjädrar för att stoppa din personliga utveckling, bedöma situationen och se om det är värt ansträngningen. Det kan vara dags att fatta ett beslut.

Det kan också vara nödvändigt att komma ihåg något viktigt. Ibland, för att återställa vingar du har förlorat, du har inget annat val än att "ta betygsätta och flyga" , och detta är något som du måste göra ensam.

Läs också 

 • Genom att våga flyga, menar vi att göra en förändring. Ändra din omgivning, dina vänner eller ens din attityd.
 • är du tar det första steget mot förändring kommer du att känna dig så mycket mer fri, utan giftigt bagage eller sten i dina skor.
 • Detta inre välbefinnande är så trevligt och givande att du, nästan utan att veta det, har återställt dina vingar igen.

Dina vingar är redo att flyga till dina drömmar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar