Vad gör du när du är desillusionerad med din partner?

 Men idag hände något annat. Du kände dig lite desillusionerad.

Du vände dig till sängs, tittade på din partner och kände osäker på om det här är rätt kompis för dig eller inte. 

Det är normalt att känna sig irriterad eller desillusionerad efter att ha spenderat mycket tid med någon du anser din "bättre hälsa" för några dagar sedan. Läs också: 

De första dagarna eller åren i ett förhållande verkar allt perfekt. Din partner är lika bra som perfekt och livet är underbart ... 

Innan du fattar tidiga beslut,  Det är din  Ditt förhållande är detsamma som det var några månader och år sedan.

Du tittar på det annorlunda.

Desillusion har öppnat ögonen

Du är desillusionerad för att din partner inte längre är huvudkällan till din lycka.  Du har fel.

Du har just blivit vuxen. 

 De tror att detta visar sin kärlek, och

inser inte att detta är ett misstag. 

, borde de två deltagarna komplettera varandra, men ingen borde vara andras underordnade.  Många tittar på denna typ av relation som "hälsosam", utan att vara medveten om att de är

faktiskt motsatsen. Förr eller senare blir du desillusionerad, men inte för att din partner inte har rätt för dig längre, men för att din kärlek har mognat.

Äldre kärlek Äldre kärlek uppstår när fjärilarna i magen inte längre är närvarande eller det ständiga behovet att veta allt om din partner.

u blir livet mer rutinmässigt och du är inte längre så förtrollad. Då är det viktigt att hålla ögonen öppna och kom ihåg två saker:

estäm om din partner är rätt för dig eller inte.

Fjärilar i magen kan få dig att hålla fast vid någon som inte är idealisk för dig.

  1.  ftersom du känner dig lite desillusionerad och det inte längre känns som början av en relation,  1. Var försiktig med detta tänkande. Det finns ingen "rätt" person - det handlar om att vara rätt person. Läs också:tt växa upp tillsammans, går hand i hand 

Hur många kommer att bli din livspartner, din bättre hälft?

Du kan vara annorlunda. Men du har bestämt dig för att dela livet tillsammans. tt växa upp ihop är det ditt ansvar att tänka på deras gemensamma gott utan att sätta sig i sidled.

Detta är sant även om du känner dig desillusionerad. Har du pratat med din partner om vad du tycker om honom / henne? ller har du valt att inte säga något och i stället stänga dessa tankar? Har du uttryckt att du känner dig desillusionerad? Det här är en person som stöder dig som du förmodligen litar på.

Det är deras uppgift att övervinna detta tillsammans.

Om du har märkt att förhållandet har förändrats, 

Innan vi avslutar, läs: 

Du måste ändra taktik, blås lite frisk luft på relationen. 

Du kommer inte alltid att vara densamma och det är en positiv sak.  Denna desillusionerad känsla är det första steget,Du bestämmer vilken riktning det ska gå.  Förhållandena inte behöver vara perfekta är perfekta.

Det är  illusionen ligger verkligen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar