Vad du ska göra om du känner att du älskar din partner mer än de älskar dig

Ibland är det vanligt att en person känner att han eller hon 

Hur bra är en "Jag älskar dig mycket mer än du älskar mig"? Kärlek måste balanseras. Men som du säkert vet är det inte alltid så.

 Om du är så blir du medveten om att din kärlek inte returneras i samma utsträckning. Detta gör  och låter dig granska ditt förhållande.

Det är normalt att höra ett par skämt med varandra och säga saker som "jag älskar dig mest" och "ej, Jag älskar dig mest." är blir detta skämt en verklighet?

Det kan verka som ett litet problem, men för många är det lätt att känna sig förolämpat om du är den som ger mer. Tyvärr är detta en verklighet som vi måste acceptera. I slutändan, då är saker alltid lika i ett förhållande?

Jag älskar dig mer och det får mig att tvivla på mig själv

Vissa ser sig själva som lyckliga genom att vara den som älskar sin partner mer och genom att ge deras alla.

Men tävlingen som omger andra delar av ditt liv har invaderat det här också. Poängen är att

det är inte en tävling. 

ställa frågor om den kärlek som din partner bekänner. Om du blir alltför besatt av det, kan du börja se tecken på "brist på kärlek" i saker som bara din fantasi. Det är därför viktigt att inte vara besatt.

tt acceptera situationen hjälper dig att acceptera din partner också.  Om det här är svårt för dig,

Tänk på din relation från en annan synvinkel . Tänk på tidigare relationer du har haft eller de som kunde ha hänt. Tror du att du alltid kommer vara den som ger mer? Du förstår förmodligen att svaret på den frågan är nej.

Varje relation är annorlunda och unikt. 

6 saker du bör diskutera med din partner varje dag 

Om du inte mår bra med denna "Jag älskar dig mer än du älskar mig",

Det är en bra idé att du kommunicerar. Den andra personen vet förmodligen inte hur du känner eller hur du ser på situationen och kan hjälpa dig att se saker i ett annat ljus.

tt hålla det själv kan undergräva ditt förhållande.

Du kan känna upprörd eftersom du inte får samma kärlek eller ens att du inser att det är inte rättvist ... Men i själva verket, vad du gör fel, är i kommunikation område. tt uttrycka dina känslor kommer att låta dig inse att du kan överreagera.

Ju längre du håller vad du behöver säga, desto mer kommer du att oroa dig, och ju större är din osäkerhet.

Tänk också på att om du kan kommunicera något så djupt som det här för din partner, kan de ta emot det med generositet och arbete för att ge allt vad de kan för att du inte tvivlar på deras kärlek.

Det är dock bättre att inte lita på detta svar. Det kanske inte hamnar så här, men var medveten om att

kommunikation är nyckeln till alla förhållanden. 

ummen är mycket viktiga.

Du kanske har den falska tron ??att "Jag älskar dig betyder att jag äger dig", "Jag älskar dig betyder att konsumera" eller "Jag älskar dig betyder att vi gör allt". Detta kan förstöra och så småningom förstöra ett förhållande.

ftersom du tror att du är den som älskar mer, kommer du troligen att vara med din partner hela tiden. På det sättet kommer du att vara redo för alla "Kärlekstester" som kan ta bort dina tvivel.

Men

Vad du får kan vara motsatsen till vad du vill . Din partner kommer att vara avlägsen och känna sig överväldigad, leta efter sitt eget rum, och dessa "test" kommer inte att överföras som du hoppades. Undrar fortfarande varför de inte har ringt? Varför tror du att de undviker dig?

Var försiktig, annars kommer du att vara beroende eller kontrollera  rum att andas. Har du någonsin trott att du älskade din partner mer än de älskade dig? Hur kände det sig? Det här är en vanlig situation som du inte borde oroa dig för. Slutligen, om du är tillsammans och glad, varför oroa dig och skapa ett problem ur din egen osäkerhet?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar