Oavsett vad din nuvarande situation är, acceptera det som om du hade valt det själva

 Det är fullt av negativa omständigheter, saker du vill fly från. Men det finns inget annat du kan göra än att möta det.

Fungerar motstånd mot motgångar för dig? Hjälper det att förneka det eller skylda det till otur?

Läs den här: 

Vi accepterar ofta inte vad som händer med oss ??när vi inte gillar det. Därför tar vi rollen som offer. Men vi inser inte att 

att acceptera att du inte valde

Du vet att du inte har valt alla stunder som gjorde du tvivlar, känns som ett misslyckande, eller de som kommer i din väg.

Men när du är svårt lär du dig att acceptera dem som om du valde dem frivilligt.

Det är inte omöjligt, men det är oumbärligt att vara medveten om att 

I viss mån vet du att  Det är bättre att acceptera det än att avvisa det.

Lär dig om: 

Vill du veta hur man gör det?

  •  Hitta en förståelse för vad det är och du kommer att kunna se det i ett positivt ljus! De svåraste situationerna kommer att göra dig starkare och hjälpa dig att växa och växa mer mogen.
  • Ge inte upp: Uppge har inget att göra med att acceptera situationen. Håll dig vid presenten, även om den brinner och ta den där du vill gå.
  • Sitta inte och vänta: Vänta inte tills stormen passerar. Du måste ta tag i luckorna och 
  •  Ditt sinne kommer att fylla dig med negativa tankar som kommer att hålla dig från att hitta styrkan att komma ur detta. Lyssna inte på dessa tankar.

Minns: 

Kanske en av dina största hinder är att du tror i sinnet som talar om att du aldrig få dig över detta, att Du är en katastrof eller att du förtjänar alla de dåliga sakerna som händer med dig.

Dessa idéer är så attraktiva att om du tar tag i dem kommer du att falla i offerets komplexa och självmedlidande. Dessa två situationer är dödliga.

Saker händer, men allt slutar

är det går bra för dig, du fokuserar inte så mycket på vad som händer med dig när det är negativa. Det är i dessa ögonblick du tror att världen slutar.

Har du någonsin undrat dig om de glada tiderna i ditt  ? Visst inte så ofta som det ögonblick då förhållandet föll ihop och bröt i många delar.

Du tror att världen stänger omkring dig.  medan du berättar för dig själv att du inte förtjänar något av vad som händer med dig.

Men även om allt verkar så dramatiskt just nu kommer det att passera.

Du slutade leva i nuet och koncentrera dig för mycket på ditt förflutna och framtid. Den bärs på en väg full av förväntningar, drömmar och brist på närvaro här och nu.

Du valde inte vad som händer med dig, men om du accepterar det som om du gjorde det, kommer du att vara mycket bättre rustad att hantera det.

Det kommer alltid att finnas något positivt som kommer ut ur alla de dåliga sakerna som kan hända dig. llt du behöver göra är att titta på din situation ur en annan synvinkel.

Innan du går, glöm inte: 

 och låt inte dina negativa tankar hålla dig tillbaka.

Saker slutar alltid eftersom ingenting varar för evigt. Så titta på vad som händer i ett optimistiskt ljus och ta tag i det bra det erbjuder.

Du kanske inte tror på det, men du blir starkare, full av nya erfarenheter och med ett nytt perspektiv som du kan se den goda sidan av sakerna.

ftersom  Om du tillåter dig själv lär du dig mer än vad du någonsin förväntade dig.

ADVERT

Lägg till din kommentar