När du acceptera dina misstag inte kan använda dem mot dig

. Ingen på denna planet är helt perfekt.

tt kunna se våra egna misstag och acceptera dem hjälper inte bara oss att respektera andra, utan kommer också att hindra andra från att använda våra misstag mot oss.

Många av oss tillbringar halva sitt liv försöker dölja våra brister med kläder eller 

Vi beskriver dessa oegentligheter som "irriterande misstag". I själva verket kan de fördjupa vårt självkänsla. Men och som vi bör acceptera så snart som möjligt.

tt vara lite överviktig, ha en krokig näsa, ha bröst som är för små eller för stora eller lider av manlig håravfall är inte verkliga misstag.

Verkliga fel är istället en brist på förståelse och respekt, kritik, själviskhet eller aggression. Vi uppmanar dig att reflektera över detta.

Dina misstag och misstag är våra dygder.

Det sägs ofta att vi är ett samhälle av rationella forskare, men också emotionellt analfabeter.

Det kan låta dramatiskt, men i verkligheten i vårt dagliga liv, inser vi att

det finns lite empati, ömsesidighet eller erkännande I skolan har ämnet "motional Intelligence" ännu inte införts korrekt.

I stället ser denna strategi som en flerdimensionell aspekt kan stödja alla ämnen där lärarna är de bästa modellerna, fortsätter den att läras ut i isolering, antingen ibland en vecka eller inte alls.

llt detta leder oss att fortsätta att producera osäkra barn med låg

självkänsla och tonåringar som ser felet av sig själv till den grad att de vänder dessa oegentligheter i det svarta hålet som andra märken och använda mot dem . Det är lite komplicerat och svårt som

vi behöver veta hur vi ska hantera. 

är jag har låg självkänsla, hoppas jag att andra med sina

ord och åtgärder ger mig vad jag saknar: tillit och förtroende. Jag hoppas också att de ger mig komplimanger och säger att jag inte är så ful som jag tror eller att de säger att jag är en bättre person än jag tror. Vi måste förstå att andra inte ska ge eller ta bort någonting från oss. esten av världen borde inte fylla vårt tomrum eller lugna vår rädsla.

 • Vi får inte lägga våra egna behov till andra.
 • I stället borde vi kunna bygga vår egen övertygelse Om jag tycker att fräckor i mitt ansikte är fel eller min skaka näsa är hemsk, så kommer andra att inse det och på något ställe kan de använda det mot mig.
 • Det är nödvändigt att inse att
 • det sanna "felet" i dessa fall är vårt låga självkänsla. blyg ndra människor kommer inte att attackera oss på grund av de fysiska egenskaper som vi anser vara negativa. Istället kommer de att attackera vår sårbarhet. Därför är det viktigt att vi ökar vår självkänsla och att vi ser på våra misstag som dygder.

Saknas: Dygder som gör oss speciella

Vi kommer att upprepa det vi sa tidigare: Det verkliga misstaget vi har är i vårt

hjärta i stånd att attackera , ödmjuka eller såra andra. Vårt fysiska utseende, vårt sätt att tänka, känna eller leva kommer aldrig att vara fel eller något oskadligt så länge vi respekterar oss själva.

Problemet med detta är att vi spenderar för mycket av vår existens för att vara oroade över vårt yttre utseende snarare än vad som finns inom oss.

 • Vi validerar vårt fysiska utseende baserat på modetrender eller vad andra värderar som "vackra". Om vi ??inte passar i denna form, utesluter vi oss själva. Men det här är fel saker att göra.
 • Vi kommer att inse hur värdefulla vi bara är när vi accepterar oss själva.
 • Människor som kan se speciella egenskaper av deras utseende, som skiljer sig från deras andra egenskaper, är som en dygd de lyckligaste människorna eftersom de anses vara äkta.
 • För kort, att ha en mol på din kind, födas med lockigt och hemskt upproriskt hår, eller att ha små eller mycket stora bröst ingår inte i ditt eget värde.

Personlighetens skönhet ligger i vår sort, vår originalitet. Om vi ??alla vill vara samma, förstör vi vår väsen och skönhet. Det är inte värt det.

Det finns inga människor med fel, men det är tanklöst.

Sätt ditt liv på ett annat sätt och börja öka ditt självkänsla, din livsstil, din unika och speciella skönhet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar