Vem är rätt partner för mig?

Det finns inget magiskt recept på kärlek. Ingen av oss kan bestämma vem vi ska bli kär i: Det händer bara. Ändå måste vi behålla en viss balans och anledning. Genom att känna oss själva kan vi lätt förstå vad människor behöver göra oss glada. Låt oss förklara det här för dig!

Vilken typ av person kan verkligen göra mig glad?

Det första vi behöver behålla är logistik och objektivitet. Vi kan vänta en livstid för "rätt person", den vi drömmer om och känner sig perfekt. Världen är full av ofullkomna människor som tillsammans blir det perfekta paret.

Det handlar inte om att hitta den perfekta personen, utan att acceptera ofullkomligheten hos någon och träffas perfekt. Vi behöver någon som kan komplimera våra behov, någon som kan fylla luckorna och någon som förstår att de är ofullkomliga. Det är lätt och förstått och det är ett äventyr som alla förtjänar att uppleva: bygga något tillsammans, växa och mogna och skapa ett unikt och speciellt band. Men låt oss se vilka dimensioner som är bäst för oss:

1. Är du en introvert?

De säger att inåtvända behöver utåtgående personligheter. Vi måste ändå vara försiktiga med dessa idéer. Om du är lite introvert och blyg kan du enkelt vara osäker på utåtgående och sociala personligheter. Det kommer inte vara bekvämt och det kommer att känna sig onaturligt. Det bästa är att hitta en medelklass: n som inte är extremt utåtriktad men som tycker om att vara social. n som visar oss mer öppenhet och respekt, utan att känna sig tvungen. 

I så fall är det mest konstigt att hitta någon som kan bidra till dynamiken i vissa aktiviteter, så konstigt som det låter.

Om du är en person som gillar att gå på promenader, gå ut och äta, vara med större grupper av vänner och göra fler saker är lika, det kommer alltid att finnas problem om du har en partner som är passiv och föredrar att vara hemma. Vår vardag blir enklare och bekvämare om vi är tillsammans med någon som har samma problem som oss, någon som gillar att göra planer och inte är ovilliga att hitta saker.

3. Är du lite osäker?

Om du brukar tänka på dig själv som en person som kämpar för att göra val, som ofta har fler frågor än svar, och som har svårt att starta projekt och fylla dem, (helst), av vilka en del är säkra och återställda,

 Det skulle också vara lätt att hitta en partner som är tyst och har en fader personlighet, en person som ger skydd och stöd, någon som känner dina rädslor och kan hjälpa dig igenom det, stärker du känner dig själv.n mogen och seriös person.

4. Är du impulsiv, lite kontrollerande och uppskattar din autonomi mer än något annat?

Det finns många kvinnor som först och främst söker en partner utan att vara "bundna". Detta kan tyckas nästan oförenligt med tanken på att ha en följeslagare och partner, men det är också en verklighet:

Kvinnor som mer än allt annat vill fokusera på sin karriär, kontrollera sina egna liv, sina val, kvinnor vilket är säkert för sig själva. I dessa fall kommer ingen med liknande karaktär inte att vara en bra match. Det kommer att ge en intensiv men kortvarig relation. Förhållanden mellan två personligheter som gillar att kontrollera och ha autonomi på samma gång tenderar inte att vara sist. Därför är den perfekta matchen med någon som är enkel och lugn, en som ger oss stabilitet och stöder oss i våra beslut,

som respekterar våra dynamik och mål, ett som är hanterbart och enkelt. 

Vi förstår att det vi diskuterade ovan inte är nödvändigtvis tillgängligt för alla. Ibland blir vi kär i vår raseri motsättning, några som inte passar in i planer.

Oavsett hur annorlunda det finns finns tre punkter viktigare än någonting annat: Hitta en person som, trots att han / hon har en annan personlighet än du, tycker om att respektera dig, lyssna på dig och förstå både styrkan och din svaghet.

  • Leta efter en partner som ger dig en anledning att le varje dag. 
  •  Det borde vara någon du gillar att leva med, vilket kan göra enkla saker, en som är optimistisk och oberoende av hur han / hon komplimangerar dig
  • ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar