Den som verkligen älskar dig kommer att göra dig lycklig

 gör så det känns som du flyger, och mer än något, göra något för att ge dig glädje.

lltför ofta människor faller för den klassiska idén att kärlek betyder sjukdom och att dina tårar är en normal del av att upprätthålla en 

Denna idé har sina rötter i en föråldrad bild av romantisk kärlek, och den förvrängda bilden av vilken kärlek som verkligen är och grunden för ett förlovat och hälsosamt förhållande har skadat partners i många generationer.

I dagens artikel kommer vi att bjuda in dig att reflektera lite mer på denna idé.

Den person som älskar dig inte kommer att göra du lider

Kanske någon gång i ditt liv, någon nära dig säga, "Det är som det är, take it or leave it. I förhållandet är inget behov av att lida. det är normalt. "

Ibland det anses" normalt "inkluderar farliga dimensioner destruktiva. Det är därför det är viktigt att inse att kärleken betyder inte oordning och , eller någon som älskar dig för en " fel, ohälsosamt sätt "

läs 

romantisk kärlek, eller kärlek som accepterar lidande

mer smärta, mer passion, mer besatthet, den större . Det här är några av de klassiska idéerna som har skapat idealet för romantisk kärlek som du ser i någon film eller bok.

 • De tror att när deras partner reagerar med svartsjuka eller tvångstanke, är det ett tydligt tecken på deras kärlek, som kan få dem att hamna i mycket farliga förhållanden.
 • De förstår också begreppet romantisk kärlek i de tidiga skeden som är fulla av passion. De får inte se att en avslappnad, delad kärlek betyder att man går in i en mer mogen och stabil fas.
 • tt annat missförstånd som ofta är förknippat med romantisk kärlek är tanken att lidandet är oundvikligt. Du kanske tror att tårar är undvikbara, vilket måste accepteras och bäras. Detta är inte lämpligt eller tillrådligt.

Idag är det lätt att hitta människor som är fångade i olycklig eller destruktiv relation där deras eller de har hamnat i en beroendeförhållande där båda parter tolererar smärta och tårar.

Istället måste du tro på idén att kärlek inte orsakar smärta. 

Se även:

36 Frågor att bli kär 

Ingen är född att veta allt som är att veta om kärlek. Det är något som har lärt sig genom besvikelse, att bli skadad ibland och också genom att vända sig bort från ett förhållande att upptäcka sig igen.

Skyll dig aldrig för att ha misslyckats eller börja tänka att "kärlek är lidande". Detta är inte sant, eller det borde inte vara det.

 • Medveten kärlek börjar alltid med
 • något så enkelt och viktigt som att förstå "älska dig själv" först. ara när du känner dig trygg i självkänslan och har en klar uppfattning om vad du förtjänar kan du börja ha hälsosamma, ansvariga och glada relationer.
 • ipe kärlek är det slag som söker det bästa av paret, och för att uppnå det börjar det alltid med ditt inre själv.
 • n självsäker person som har en god självmedvetenhet kommer inte att fångas av rädsla eller ett kontrollbeslut, eftersom de är oroliga för ett eventuellt bedrägeri.
 • Den person som älskar och respekterar dig kommer alltid att lita på dig och aldrig svika dig.Gör lyckan hos de människor du älskar - det är en dygd som bildar vem du är.

Det är värdelöst att orsaka tårar eller lidande, och de som tycker att det är rätt eller normalt har en förvrängd och skadlig bild av vad ett förhållande är. Vissa tror att det är normalt att uppleva lidande med sin partner, och detta har ett mycket tydligt syfte: att kontrollera dem.

 • Samtidigt är vissa människor förvånade över att de har störd sin partner och de säger "
 • Du är alltid förolämpad överallt och allt jag gör ont på dig". I det här fallet måste du hantera någon som inte kan känna och ta ansvar för sina handlingar.
  • Vi rekommenderar också att du läser:

Det är inte kärlek om du måste fråga om det. Den person som verkligen älskar dig kommer att sträva efter att göra dig lycklig efter att du ler och gör var glad själv på regniga dagar

Varje leende är en del av den dolda motorn i relationer baserade på glädje, ömsesidighet och förtroende.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar