Varför det är en gåva att vara en kvinna över 40

VFÖ GM Ä JG?

Jag har nått en ålder där saker tycks tystare, men jag vill fortsätta växa.

Jag är gammal nog för att få mina drömmar och mina illusioner kommer att hoppas.

Jag är i åldern där kärlek ibland är som en klar glimt, redo att bli övertagen av lust och passion. ndra gånger är det som en oas av fred, som solnedgången på en strand.

Hur gammal är jag? umret är oviktigt, för mina mål uppnås, och mina tårar av trasiga illusioner lies överges på vägen jag har gått ...

De är värda mycket mer än så.

Vad händer om jag är trettio, fyrtio eller sextio!

Det som är viktigt är hur jag känner mig.

Jag är gammal nog att leva i frihet och utan rädsla.

tt följa min väg utan rädsla, för att jag bär den erfarenheten jag samlat och styrkan i mina mål.

Hur gammal är jag? Vem bryr sig!

Jag är gammal nog att lämna min rädsla och göra vad jag vill och känner.

Jose Saramago

. Hennes kropp, tillsammans med sinnet, har förfalskats under åren av lärande och erfarenhet.

Hon vet hur man konfronterar livet med en sjunde mening och förstår att livet handlar om att älska andra, och viktigast av allt, att älska sig.

Hon har samlat erfarenheter genom ungdommen, som nu möjliggör för henne att utnyttja sin inre styrka, lägga till livet i sina år och njuta av dem. Det har sagts att när en kvinna når 40 hon börjar gå med mening, och bli en mästare på sitt eget öde, medan hon samtidigt håller känslor och sin personlighet balanserad.

Magiken att vara över 40

Min generationens kvinnor är de bästa. Det är ett faktum. Idag är de kanske i fyrtioårsåldern, och de är vackra - mycket vacker - men också lugn, förståelse, förnuftigt, och viktigast av allt, djävulskt förförisk. llt detta, trots sin ringa kråksparkar eller uppkomsten av celluliter på de vackra lår, gör dem bara mer mänsklig, så verkliga ...Sharon Stone (48)

, när du befinner dig mellan två generationer och inse hur flyktiga liv egentligen är. Det här är 

, något fantastiskt som måste uppskattas. Det här är den tid du kan låta dig växa, läka eventuella återstående känslomässiga sår eller oavslutade saker från första hälften av ditt liv. Detta är en av de största utmaningarna du kommer att stöta på, för din framgång beror på din egen värdeförmåga och dina känslor för dem som finns omkring dig.

. Denna process kräver en djup förståelse av de delar av din psyke som behöver arbeta med. På grund av detta börjar du förstå på 40-talet att varje person i ditt liv spelar en viss roll; ågon är där för att testa dig, andra kommer att använda dig medan andra kommer att älska dig och styra dig. Det kommer också att finnas stålfolk som kommer att ta fram det bästa i dig,Du kommer att känna många människor av varje typ, och viktigast av allt, i denna fas av livet kommer du att komma ihåg den lektion som byggde upp dig som en verkligt unik person. 

Det finns många kvinnor som bakar, göra kaffe eller te och städar huset helt enkelt eftersom detta som förväntas av dem.

De får faktiskt skuld, om de inte spelar den här rollen, och kan till och med gå så långt som att tro att de har misslyckats som en individ eller som en självständig kvinna.

 har du rätt att rebellera mot de sociala och personliga förväntningarna som fängslar dig på 40-talet.

Den roll du spelar i denna sociala förändring är viktig. Du måste konfrontera status quo för att förhindra att nästa generation av kvinnor utsätts för det. Detta är det enda alternativet att undvika att se dem 

Lev livet fullt ut, inte enligt lie andra eller engagera dig att offra dig själv så mycket att du 

Över 40 andas du frisk luft ... 

är denna period inte fylld med lidande eller energitab.

Summan av alla år du har bott har lärt dig mycket. land dem är det faktum att du inte kan vara fysiskt hälsosam, utan en bra mental hälsa.  Glöm inte att du inte kan skilja dina känslor från dina dagliga aktiviteter och relationer med andra

, är det i själva verket det enda sättet att verkligen ta ansvar för dig själv . tt ge dig själv friheten att lita på dig själv kan vara mycket skrämmande. Men en erfaren kvinna redan förstår att mysteriet är en del av underverk i världen omkring oss, och att vi inte kan veta allt genom att vara alltför strikt med oss ??själva och hur vi ser saker.

De gåvor av att vara en kvinna över 40 är att leva med måtta och visdom, som kommer 

och andra tack vare din egen självkännedom.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar