Man blir trött på att vara kärleksfull, men känner folk tröttnar på

 tt ge kärlek stör dig inte. Det som gör vårt humör mörkare är besvikelser och tomheten de skapar i ett förhållande.

Det klassiska ordstävet " Ge kärlek utan att titta på vem det är " belyser viktigare detaljer. Vi upplever detta när vi har givit mycket av oss själva till de omkring oss, utan att inse att det måste finnas gränser.

Vissa antar att det att uppmärksammas, komplimanger, tjänster och kräver inte mycket ansträngning, utan att inse att förhållandet är ett kontinuerligt utbyte av "ge och ta".

 Det är kärleken som en mamma har för sitt barn, en obekväm anledning som vi alla förstår och uppskattar.

Men för många. Inte alla förtjänar vår fortsatta hängivenhet och respekt när vi inte tar emot det själva.

är vi behandlas dåligt eller förrådes, upplever vi besvikelse och det här är vad vi vill ta itu med i den här artikeln.

esvikelser långsamt men säkert på dig

Tappningar slår långsamt ner dig tills de äntligen tvingar dig att vakna. Men fram till den tiden kommer vi att gå igenom en rad komplicerade och känslomässigt svåra faser som får oss att fråga många saker.

Upptäck också: 

Vi måste påpeka att besvikelser inte nödvändigtvis är det första steget mot en överträdelse. De låter oss se saker i ett mer realistiskt ljus så att vi kan utveckla en mer mogen inställning till livets situationer.

Låt oss undersöka detta ytterligare

är kärleken är blind och besvikelser öppna ögonen

ågot som ofta händer när vi är unga, vi går in i en relation där vi vår partner så mycket att vi inte kan se sina misstag eftersom vi placerat dem på en så hög piedestal.

 • Varje dag påminner oss om att perfektion inte existerar och det är inte en dålig sak. tt se saker för vad de är är det bästa sättet - och enda sättet - att leva i ett förhållande.
 • Ingen är perfekt, varken våra partners eller oss själva. lla gör misstag och vi har alla misstag och misstag.
 • De första öppnar våra ögon för det faktum att 

Fel kan rättas. Misstag ger oss värdefulla lärdomar och våra misstag påminner oss om att vi är alla människor.

Vi vet också att 

Den besvikelse som bryter ner dig och gör ont

Ibland vissa fakta, detaljer, ord och handlingar öppnas som verkligen våra ögon, ibland helt klart det faktum att någon inte beter sig som vi förväntade oss att de skulle göra.

 • Med all sannolikhet kommer ingen att någonsin kunna leva upp till alla våra förväntningar Kärlek borde aldrig bli blint.
 • Det är ännu mer komplicerat när vi pratar om känslor eftersom vi befinner oss i en situation där det redan är svårt att kontrollera hur vi känner. Vi kan acceptera besvikelser, vi kan förlåta ett fel, eller fem. Men när det händer är vi tvungna att fatta ett beslut. esvikelser bryter inte bara ner dig; de skadar och förstör
 • självkänslan Läs också:

4 aspekter att säga nej som inte gör dig till en dålig mamma 

Det finns ingen anledning att gå till det yttersta. är hjärtat blir trött på att lida av så många besvikelser, misslyckas det eller ger upp och accepterar situationen för vad det är.

Vi får aldrig sluta oss i situationer där vi tolererar besvikelser över den punkt där vi tycker att det är "normalt" och att det bästa är att leva med det och hålla munnen.

 • Det spelar ingen roll om det är en partner, dina föräldrar eller ens dina barn. Om det inte finns någon respekt och en tydlig avsikt att skada är närvarande, beror det på att de inte förstår respekt eller sann hängivenhet.
 • Det är dags att reagera starkt. Du bör ta reda på vad du ska göra första gången du är besviken. Så snart dina ögon har öppnats för verkligheten,

måste du hantera vad som gör ont för dig Upptäck:

Lär dig att vara säker och säg att "Det är tillräckligt" 

Om något är en besvikelse, prata om det och börja med strategier för att förhindra att det händer igen. Om besvikelserna fortsätter, ge ett starkare svar. Om inte, slutar vi bli alltför skadade och för fragmenterade.

Låt inte det hända.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar