Ditt förflutna har gjort dig till kvinnan du är idag

 Din personliga historia är genomborrad av både ljus och mörk. Detta inkluderar tider av personliga svårigheter och tider av personlig framgång.

llt som är levt, kände och sett väger en som består av allt du är. n person som kan ta emot var och en av dessa delar utan ilska kommer lättare att röra sig genom livscykeln.

Det finns givetvis vissa minnen som ger mycket stress och ilska, men det finns också tider av lycka.

Det finns ingen tvekan om att det finns en version av dig själv som du inte tycker om och vill avvisa. Ändå kan du inte göra det.

Du måste kunna acceptera kvinnan du var igår att hon har bidragit till att ge styrka och skönhet till du är idag.

Vi inbjuder dig att reflektera mer om detta.

Kvinnan ser idag in i spegeln och ser en fantastisk historia

Ingen men du vet alla spåren du har gått på. Ingen vet dina personliga strider eller hur svårt du arbetar för saker du älskar.

Din personliga karta innehåller några mörka hörn, hörn som du aldrig har delat med någon. Du har inte delat dem eftersom de speglar krisetider som du inte är stolta över.

Men när man tittar på dem på avstånd kan man acceptera dem och veta hur inflytelserika de var.

Se också: 

n misslyckad och smärttillstånd, ett projekt som inte lyckas - det är alla rester av det förflutna som 

Men långt ifrån att titta på livet som om det var en serie isolerade tågstationer, se det som en kontinuerlig cykel där allt definierar kvinnan du är idag.

acceptera dig själv

acceptera sig själv innebär inte bara att titta på dig själv i och älskar varje tum av det reflekteras på ytan. Det finns mycket mer än det. I själva verket är självacceptans något du kan öva varje dag.

 • tt acceptera dig själv innebär att du vet hur du tar ansvar för dina misstag och lär dig av dem.
 • tt acceptera dig själv innebär att du förstår att du inte är ofelbar, du kan inte göra någonting eller tillfredsställa alla önskemål hos dem som finns omkring dig.
 • tt acceptera dig själv betyder att du vet att med optimism och integritet. Om inte, kommer du inte att kunna njuta av livet.

Läs 

Löptid är en värdefull inre resa

tt växa upp är inte bara en annan födelsedag. Det är för att kunna uppfylla dina drömmar. Det finns inget mer upprörande än att bara låta gå utan erfarenheter, upptäckter, nya saker, göra misstag och leende.

 • Verkligheten lever utanför din . Det betyder att bo över den linjen, precis förbi främmande barriär där de bästa sakerna händer.
 • tt växa upp är en inre resa som kräver att du utnyttjar allt du har upplevt för att ändra din personlighet.
 • Du är inte samma kvinna du var för 20 år sedan. Du har fortfarande en del av den kvinnan, men resan har avskalat lager och lagt till nya.

aldrig vara rädd för att vara äldre, vara rädd för ett liv som har levt

Vem är jag nu

Du är halvvägs där du kan se på den föregående dagen med tillfredsställelse, eftersom du har accepterat alla dina vägar och val. Men igen fokuserar du ditt fokus på framtiden och undrar fortfarande vad horisonten kommer att medföra.

Missa inte: 

 • Oavsett framtiden kommer det inte här än. Kloke människor tror på en sak: den bästa tiden är nu.
 • och den viktigaste tiden i ditt liv öppnar sig framför dig just nu.
 • Du vet att ödet kommer att rulla sina egna tärningar. Men du är också skaparen av din egen verklighet, gör dina egna beslut och gå efter vad du vill ha.

Hela ditt liv har gett dig styrka, mod och beslutsamhet, som alla är värdefulla skatter. Detta är ditt personliga arv, vilket utan tvekan verkligen är fantastiskt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar