Dina kusiner: Vänner och "andra syskon"

 Dessa nära släktingar eller "andra syskon" berikar din barndom och tonåringar.

Den psykologiska och sociala miljön på de starka banden du förknippar med kusiner som liknar vad du har med dina föräldrar och 

läddra unika vänner som, förutom att dela moderns eller faderns efternamn, har delade tusentals sagor med dig, och du har skapat tusentals minnen och formade viktiga bitar i varandras uppfostran.

Vi uppmanar dig att ta en närmare titt på dessa värdefulla förutsättningar som är värda att ta hand om idag och senare uppmuntra dina barn att stärka dessa familjeband.

Dina syskon, dina exceptionella andra syskon

ågra intressanta antropologer har sagt att inte alla kulturer värdesätter familjen i deras dagliga liv. Det finns några länder där vänlig familjekontakt är begränsad till telefonsamtal och det kan hittas en gång i månaden eller något sådant.

Men i andra kulturer, är det inte ovanligt att se dagligen eller regelbunden kontakt, och flera generationer kan även leva tillsammans, 

Discover 

 med morföräldrar i närheten som kan plocka upp dig när dina föräldrar kan inte eftersom de är på jobb.

tt växa upp med den normala dygns kontakt som är fylld med regelbundna handlingar tillgivenhet och respekt, är en djupt rotad värde i vissa kulturer som alla kan dra nytta av - oavsett om de är små eller stora.

Låt oss titta på vad dina kusiner kan göra för din barndom och vilken roll de spelar när du växer upp.

tt sätt att socialisera sig utanför närmaste familj

är ett barn kommer till världen, är deras första samspelskrets med sina föräldrar och syskon. Långt innan du börjar bygga med kamrater, vill du ha social kontakt med syskon som kan vara mycket fördelaktigt.

 • Kvaliteten på ett förhållande mellan kusiner kan bestämmas av ett positivt förhållande mellan syskon. 
 • I själva verket är det inte ovanligt att många människor att inte ens en del av sina eftersom deras föräldrar inte längre har en relation med sina syskon på en gång.
 • Om kontakten är positiv och frekvent, kan ett barn finna en belöning i denna speciella vänskap, och denna känslomässiga komponent kommer att skapa ett bestående intryck.

Dina kusiner är de andra syskonen som du tillsammans med dig njuta av semester och helg äventyr, gå bort, upptäcka, argumentera, skratta och skapa den kognitiva ballast som hjälper dig att växa på insidan.

Dina kusiner

något som alla vet är vänner för livet som du inte kan komma överens med 

 • Du kommer att känna dig mer ansluten till dem som har värderingar som passar dina egna och har personliga egenskaper som ger dig stöd och nöje när du behöver det mest. Det här är de som har varit med dig sedan barndomen och stiger till vuxen ålder med dig.
 • n annan vanlig sak som kan hända är att det finns någon som har ett bättre förhållande med sina kusiner än med sina egna bröder och systrar.
 • Det här är normala interaktioner som inte oroar sig för mycket.
 • Familjeåtaganden bör inte tvinga dig att låtsas att du känner något du inte gör. Du måste alltid följa ditt hjärtas röst och ditt samvete med respekt.
 • n kusin kunde vara bättre än en vän - de kan vara en , en person som du litar på den sista dagen i ditt liv.

Underlätta goda relationer mellan barn och deras kusiner

Om du fortfarande har en god relation med dina syskon och din partners familj, Där du också låter de yngre familjemedlemmarna tillbringa tid tillsammans.

Se också: 

 • Glöm inte att barn, särskilt under de första sex åren av sitt liv, är 
 • för att främja spelet, äventyr, eftermiddag måltid, skratt, skämt och sånger mellan kusiner, du ger dem inte bara en lycklig tid, men också 

Låt dina barn ha samma positiva relationer med sina kusiner som du hade med din.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar