3 Utmaningar när man försöker gå ner i vikt

 Det finns några som har det som mål för sommaren att visa det bästa av deras bikini. och vi vet alla att det är inte alltid så lätt ...

Vi letar alltid efter de mest lämplig diet, en som ger tillräckligt med vitaminer och näringsämnen. Vi försöker hårt för att eliminera alla livsmedel som vi verkligen gillar: godis, läsk, matrika med fett ... Vi gör oss träna varje dag. eller ett samhälle som förhärligar skönheten, men inte värdet av hur svårt det är att uppnå det.

Idag diskuterar vi de psykologiska problem som måste konfronteras när du försöker gå ner i vikt. 

"Idag började jag min kost att gå ner i vikt",

brukar vi säga. Och det är när våra partners, föräldrar eller vänner lyfter en ögonbryn som en gest av skepsis. Kanske har de hört dig säga det vid ett antal tillfällen, men har inte insett att du har gått ner i vikt och hur det har förbättrat din figur. Det är också vanligt att de flesta inte respekterar din kost.

Medan andra väljer att äta en hamburgare, tar du en hälsosam sallad, vilket får någon att smyga eller komma med dåliga kommentarer. Hur kan du stå emot allt detta? Om du har en klar protest, gå till den.

 • Du vill gå ner i vikt, inte de andra, så du bör skapa en skyddsvägg för att se till att dessa negativa kommentarer inte påverkar dig. Håll dig uppdaterad varje dag med din optimism. Om andra ser dig är lyckliga, kommer de att respektera dig.
 • "Kan du inte se att du inte kan göra det?" "Det är för att du inte har tillräckligt med viljestyrka ..." är du konfronterar dessa uttryck, var noga med. ensa ditt mål: du vill gå ner i vikt och du kommer att göra det med den bästa motivationen, kommentarer som dessa, de är långt ifrån att hjälpa. De skadade bara. Och så borde du berätta för dem. 2 "Men du har alltid varit lite oljig ..."

Många människor bär runt på några kilo mer än andra på

på grund av genetiska skäl är , och detta även en komplicerad aspekt som vi måste träffas Ibland brukar familjen se oss på ett visst sätt och tro att det är normalt så och de inser inte att fetma är ett allvarligt hälsoproblem. Om vi ??"rationaliserar" dessa extra kilo som familjeegenskap, fortsätter vår mat att dominera våra liv.Vi kommer att behålla de vanor och livsstil vi har sett hemma eftersom det vanligtvis fungerar ...

 Så när du än bestämmer dig för att prova en diet för viktminskning måste du möta överraskningen från din familj.

"Varför? Vi har alltid varit så." Du måste fortsätta med försiktighet. Låt aldrig dig påverkas av människor runt dig när du har en mening, och ännu mindre om detta mål

 • är relaterat till din hälsa. 

är man försöker gå ner i vikt har många kvinnor de smala kropparna som de har sett i tidningar eller på tv. Vi måste komma ihåg att bakom dessa bilder är det ofta doldt

en värld av lögn, från kosmetisk kirurgi för att retuschera bilder med Photoshop. Du måste vara försiktig och bevara dessa punkter: Din kropp är unik och du måste lära dig att älska dig själv som du är.

 • Detta betyder inte att du kommer att luta dig tillbaka med dina armar korsade om du är överviktig. ldrig. Du tar några steg för att uppnå den vikt som gör att du kan leva ett hälsosamt och balanserat liv. Medan du följer en diet för viktminskning är det viktigt att du gör det med en optimistisk attityd, säker på att du kommer att uppnå dina mål att förlora extrakvoterna. Du bör dock också vara medveten om andra faktorer.
 • Det finns människor som, när de är på en diet, faktiskt känner sig mer negativa, står på defensiven och går igenom processen med mycket lidande. Du bör vara försiktig om dessa psykologiska faktorer. lla ska följa kosten, men det är också viktigt att ta hand om vår emotionella hälsa. Försök aldrig gå ner i vikt med målet att få en perfekt kropp.
 • li inte besatt av att leta efter "skönhets ideal". Det finns några genetiska faktorer som du inte kan undvika. Om du är liten, om du har stora höfter eller stora ben, kan du inte ändra det oavsett hur mycket arbete du går in. Det är viktigt att vi accepterar vår kropps form och att det ligger inom dessa gränser att vi letar efter vår idealvikt så att vi kan njuta av god hälsa. Om du redan har din idealvikt och du inte har några hälsoproblem, njut av dig själv och din skönhet.
 • Det är inget mer attraktivt än en glad kvinna, en som ler och utstrålar optimism.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar