3 Effektiva dieter

 och det kan vara skadligt för både kropp och själ att gå in i en diet med en inställning och förväntan att förlora massor av vikt omedelbart. Förutom att vara hälsoskadlig, kan det också göra kroppen "immun" till bantning.

I den här artikeln kommer vi att visa dig de tre mest effektiva dieterna som kommer att minska din vikt samtidigt som du behåller en hälsosam, balanserad och snabbmatdiet. Läs vidare för att få veta mer!

Diets för viktminskning som verkligen fungerar

Vill du följa en diet som är sund och effektiv, kan du bara glömma att svälta sig själv, vara besatt av kalorier, offra allt som du tycker är bra, etc. 

Dietredienser är enkla att använda, låt dig gradvis gå ner i vikt samtidigt som du ger mer energi och överskott och förbättrar din hälsa och humör. Dessutom kommer du att vara mindre på ett mer proportionellt sätt.

 Vi erbjuder dig olika alternativ som låter dig se några små förbättringar inom några dagar. Med tålamod och uthållighet hjälper de dig att nå den idealiska vikten och stanna där utan att offra allt du vill.

1. Lågt kolhydrat

Många nutritionists rekommenderar att minska kolhydrater eftersom dessa omvandlas till fett om de inte används som energi för kroppen . Dessutom får vi för mycket kolhydrater som är raffinerade och ofta av dålig kvalitet.

Denna diet kommer (bröd, pasta, kex, etc.). Du kommer också att behöva undvika mat av fullkorn, eftersom de ofta är gjorda av vitt mjöl och tillsatt kli, och sålunda kommer detta att bidra till viktökning. • is
 • Oatmeal
 • Quinoa
 • Millet

Du kan äta små portioner av dessa för frukost och lunch, men aldrig för middag.

I gengäld , även om det kan tyckas konstigt för någon. Välj alltid naturliga, obehandlade produkter som är av hög kvalitet och lätt att smälta.

För protein, försöka:

 • Vitt kött, företrädesvis organiska
 • Fisk
 • Ost
 • gg
 • Grönsaker
 • Muttrar (endast en handfull per dag) och sädeskorn

är det gäller fett, kan du infoga:

 • vegetabiliska oljor såsom olivolja, linfrö, kokos, vetegroddar, eller sesamolja
 • avokado
 • nötter (igen, endast en handfull per dag) och korn

2. Den försiktiga middagstid diet

Denna diet innehåller balanserade måltider varje dag, men har en , eftersom det ofta är dagens sista måltid och därmed är en av de främsta orsakerna till att utvecklingen av övervikt och fetma.

Under dagen ska du äta i måttliga mängder utan att överdosera specifika livsmedel eller måltider. Du bör också inkludera små middagsmåltider. Försök att vara strikt i följande:

 • . Om du känner dig hungrig efter den här tiden, försök att dricka te eller äta ett äpple innan du går.
 • Din middag ska alltid bestå av vissa grönsaker (sallad, grillade grönsaker, soppa eller gazpacho) och ett lätt serveringsprotein (fisk, magert kött eller ägg) som grillas eller stekas. Till efterrätt, försök till exempel bakade äpplen eller päron.

Om du följer detta enkla mönster kommer du snart att märka att du gradvis går ner i vikt eftersom . Denna funktion förhindras dock om du äter för mycket till middag och kroppen måste därför smälta maten medan du sover.

3. Portion Control Dieter

Sist men inte minst kommer vi att presentera positionskontrolldiet som baseras på det enkla faktum att du äter för mycket när du äter. så länge du mäter ditt intag och bara äter det vid rätt tidpunkt under dagen.

I de flesta fall är denna kost en utmaning för dem som är överviktiga eller som äter när de är oroliga. Det är dock mycket lämpligt för dem som klarar av att kontrollera mängden de äter.

Du kan njuta av upp till fem måltider om dagen, men . Sluta äta medan du fortfarande känner att du kan avsluta lite som en efterrätt till exempel, men du känner dig också nöjd och är inte hungrig.

tt sätt att undvika trängsel att överdriva är att dricka ett matsmältningsorgan, vilket ger dig känslan av mättnad du behöver.

I början av denna diet bör du alltid bara sätta på tallriken att du ska äta den måltiden. ftersom du har bestämt för delen på förhand så kommer det att hindra dig från att äta mer än vad du verkligen behöver.

Det är viktigt att du bygger en förståelse för att maten handlar om att lindra hungern. är du tygar din mat ordentligt märker du att din kropp inte behöver så mycket matblandare 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar