3 Hälsosam frukost för att bli av med magen fett

För att undvika viktökning, gå ner i vikt och få all den energi du behöver göra din frukost består av frukt, fibrer och protein.

Finns det frukostar som kan hjälpa dig att bli av med fett? Ja! Som alltid är det viktigt för en balanserad diet, en aktiv livsstil och hälsosamma vanor i allmänhet. Det är möjligt att bli av med fett runt magen, och vi ska visa dig tre läcker och hälsosam frukost mot magen fett.

egler för att undvika viktökning från frukost

Magen är en av de viktigaste kroppsdelarna. är det är större än du vill, klär dina kläder och ger dig en obekväm känsla. Kan du göra något åt ??det här? Självklart! Motion hjälper alltid, men du måste ändra din kost, få rätt kost genom vitaminer och mineraler och äta låg fetthalt. Gör så här för att göra det:

 • Hoppa aldrig över frukosten. Många tror att de kommer att gå ner i vikt och bli av med magefett om de springer över frukosten. Detta är felaktigt. Detta tänkande leder till en fälla som kan vara hälsofarlig. Om du lämnar hemmet utan att få några näringsämnen kan du bli yr eller huvudvärk. Du kommer inte ha tillräckligt med energi för att klara dagens utmaningar. Dessutom leder det till minskad förbränning, vilket gör att kroppen lagrar fett istället för att bränna den. Det här är inte bra.
 • n fettbrännande frukost ska bestå av naturlig fruktjuice, frukt, protein och fullkorn. Du kan öka bränningen genom att äta rätt mat. På det här sättet kommer du att känna dig tröttare och undvika att äta genom dagen.
 • utritionists rekommenderar att äta cirka 350 kalorier till frukost, vilket är ett bra råd. Men kom ihåg att du inte äter mer än du behöver. Drick saften först och vänta en halvtimme innan du äter frukost. Ta till exempel en dusch under tiden. Och ja, vi vet att det betyder att du måste gå upp lite tidigare, men det är värt det!

3 hälsosam frukost som minskar magen fett

Frukost 1

 • tt glas vatten med citronsaft så att du vaknar
 • tt grönt äpple, efter 40 minuter
 • n kopp havregryn med några druvor
 • n kopp grönt te

Som du redan vet är det en bra idé att börja dagen med ett glas varmt vatten med citron. Det hjälper till att rengöra kroppen och lägga till antioxidanter. Då kan du äta ett grönt äpple, vilket minskar blodsockret och brinner fett. Det är fantastiskt att göra din mage mindre. Slutligen är havregryn och grönt te perfekt för dem som vill gå ner i vikt.

reakfast 2

 • Te gjort med cayennepeppar och honung
 • 40 minuter senare du kan äta en smörgås gjord av fullkorn med ägg skivor, skinka och 2 skivor av avokado.
 • Grapefruktjuice

Cayenne i tonåren verkar vara något annorlunda. Te som är gjord med cayenne och honung är dock idealisk för förbränning och gör kroppen mer jobbig att bränna fett. Detta är både testat och rekommenderat. n smörgås i fullkorn hjälper dig också att gå ner i vikt. Tillsammans med ägg är detta en bestämd vinnare.

Denna frukost ger dig mycket protein och därmed en ökad känsla av mättnad. n studie som publicerades i utrition esearch visade att de som äter ägg till frukost, äter mindre mellan måltiderna och är bättre i kost. tt glas grapefruktjuice i slutet är bra eftersom det innehåller vitaminer och brinner fett.

Frukost 3

 • Juice som tar bort toxiner gjorda av jordgubbar.
 • 40 minuter senare: Grekisk yoghurt med havregryngröt.
 • Stekt havremjölbröd med några droppar olivolja.

Visste du att jordgubbsvatten är bra för dem som vill gå ner i vikt? Detta är en naturlig källa till antioxidanter som rengör kroppen och hjälper till att ta bort överflödigt vatten. Ha 5 jordgubbar i en snabb mixer. landa pureen med ett glas vatten. Du kan också värma upp och krossa jordgubbar i en kastrull och ha dem i ett glas vatten. nvänd inte socker och drick det medan det är varmt.

Ät din grekiska yoghurt, vilket är bra för viktminskning. Den innehåller bra bakterier som gör att du känner dig nöjd längre. Det har också färre kalorier och mindre laktos än vanlig yoghurt. Till sist kan du äta riven helvete bröd med några droppar olivolja för att runda av en perfekt frukost. Detta ger dig mycket näring, samtidigt som du rengör din kropp och ökar bränningen.

Underskatta inte hur viktigt det är att äta frukost. örja dagen med något att dricka, helst en kopp vatten blandad med juice från aloe vera-växten. Ät lite frukt, fiber och protein. Du kommer att älska det!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar