4 Extrakt som ökar ämnesomsättningen

Du vet redan att var och en av oss har sin egen unika metabolism. rfarenhet har en liten inverkan, men du kan också göra något för att . Det här är där extraktion kan vara till hjälp.

Fönster som snabbar ämnesomsättning

nyckeln till vår egen välfärd och utseende är att upprätthålla en god balans mellan muskler och fett . Vi vet att det finns människor med en ämnesomsättning, vilket gör att de brinner fett utan extra ansträngning. Hur man bibehåller samma vikt och midjemål under hela livet. Ibland gör arv det svårt för oss att gå ner i vikt oavsett hur svårt vi försöker. Vad kan vi göra? Helst bör du äta en balanserad kost, vilket ger dig alla vitaminer och mineraler du behöver. Du borde äta proteiner så att dina muskler blir starka. Dessa undantag kommer tillsammans med en balanserad kost, påskynda ämnesomsättningen och se till att du lyckas med ditt mål att gå ner i vikt.

1. Äppelskal och kanel

Äppelskal är kända för sina bantningsegenskaper, men varför? Det finns huvudsakligen två orsaker till detta: ursolic syra och aktivt kollagen. Syran i äppelskal är bra för lederna, kontroll kolesterol och hålla dina ben friska och starka. Det aktiva kollagenet är bra för hud och hår . Dessa är naturliga botemedel som uppskattas av alla som brinner fett och bygger muskler.

Hur gör jag ett äpple- och kanelkstrakt? Det är enkelt. Skala tre äpplen, sätt i en liter vatten och låt det koka. Så snart du lagar mat, har du en tesked kanel. Detta läckra extrakt du kan njuta av hela dagen.

2. Grönt te och kanel

Det är ingen hemlighet att grönt te är ett utmärkt sätt att öka ämnesomsättningen. Inte bara är det rikt på antioxidanter, bra för hjärtat och matsmältning , hjälper grönt te också gå ner i vikt. Kombinera grönt te med kanel ger dig en god dryck som är ett värdefullt tillskott i vilken kost som helst. Du måste bara laga grönt te på vanligt sätt och ha lite kanel. Om du dricker det två gånger om dagen, vid frukost och på eftermiddagen kommer du att märka resultatet.

3. nanas och ingefära

Läckra, hälsosamma och bantning. Hur kan du motstå detta? Detta tillbakadragande bör tas två gånger om dagen, vid lunch och middag. Som du redan vet är ananas en frukt med rengöringsegenskaper. I kombination med ingefära får du en effektiv dryck som verkligen stärker din ämnesomsättning. Ingefära innehåller också antiinflammatoriska egenskaper och är utmärkt för matsmältningssystem. Det rengör, rengör och stärker metabolismen tillsammans med ananasen.

Hur extraherar jag ananas och ingefära?Koka först en kopp vatten, ha 1 tsk ingefära, låt det dra och sedan vattnet vattnet. Kör två skivor ananas genom mixern och blanda saften med ingefäraxtraktet. Har du smakat? Vad väntar du på?

4. Kayenpeppar, grönt te och honung

. Var inte rädd för att prova den här blandningen. Det är välkänt och mycket fördelaktigt. Om du tar det till lunch, kommer det att minska din aptit så att du inte vill ha snacks på eftermiddagen. Det är lätt att göra. Gör en kopp grönt te som vanligt. Ha lite kayennepeppar (inte för mycket, för att du inte kommer att kunna dricka det!) Och 1 tesked honung. esultatet hjälper dig att påskynda din ämnesomsättning och är absolut något du bör börja med idag!

Fler tips för att öka ämnesomsättningen

1. Ät en hälsosam frukost

Om du ger din kroppsenergi på morgonen, sätt den på jobbet direkt. Det tar upp näringsämnen och brinner fett från morgonen. Vad sägs om havregryn? ller vad sägs om grovt bröd med spenat och fetaost? Det här är livsmedel som får metabolism att börja omedelbart.

2. Livsmedel som är rik på omega-3

Livsmedel som tonfisk och lax innehåller friska fetter som är bra för metabolismen, minskar inflammation och kontrollerar de hormoner som är ansvariga för fettlagring.

3. Hoppa aldrig över en måltid

 Frukost är en av de viktigaste. egelbundet matintag berättar för din kropp att maten alltid är tillgänglig. är vi hoppar över måltider, anser kroppen att mat inte är tillgängligt och det börjar lagra fett. Därför är det viktigt med sex måltider spridda hela dagen. Se till att de innehåller frukt, fiber och proteiner. Kom ihåg att äta balanserad och ha en aktiv livsstil. Dessa extrafunktioner hjälper dig att uppnå dina mål.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar