4 Sätt att gå ner i vikt med aloe vera

Är det möjligt att  Du har nog hört talas om denna naturprodukt som blir mer populär i strävan efter bättre hälsa och viktminskning. Tja, det är tack vare dess avgiftningsegenskaper och dess förmåga att hjälpa oss att ta bort överflödigt fett. I följande artikel kommer vi att prata om fyra sätt att dra fördel av aloe vera för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt!

Förlorad vikt med aloe vera är möjlig

  • loe Veras egenskaper för viktminskning blir alltmer kända. Varje dag upptäcks nya applikationer för denna växt med dess spikar och genomskinlig gel. Det är helt naturligt och när det ingår i vilken kost som helst, kan den främja viktminskning. Därför specialiserar dietexperter i användningen av den. Men vad är det som gör att aloe vera hjälper oss att gå ner i vikt?
  • loe vera står för resten av naturens produkter som ett avgiftningsmedel som hjälper kroppen att ta bort avfall. Detta beror till stor del på en av komponenterna som heter aloin, som, om den tas i lämpliga mängder, kan hjälpa oss att utnyttja sina goda rengöringsegenskaper.
  •  Det är rätt - det förbättrar vår metabolism och produktionen av fettsyror, vilket utan tvekan är en stor hjälp för att bli av med det överflödiga fettet i vår kropp.
  •  i att det främjar tarmfunktionen och tillåter oss att ta bort gifter ur kroppen lättare smälta maten bättre och upprätthålla kroppens naturliga balans.

Metoder för att gå ner i vikt aloe vera

Det enklaste sättet att gå ner i vikt med hjälp av aloe vera är genom att konsumera den i juice och  som maximerar fördelarna med anläggningens naturliga rengöring och fettförbränning egenskaper. Kolla in följande recept.

1. Juice av aloe vera med citron

 fter att ha druckit det ska du inte äta någonting om en timme. Detta hjälper till att rengöra kroppen genom att ta bort toxiner och hjälper dig också att starta dagen på bästa möjliga sätt genom att rensa tarmarna. Det är också en läcker drink i sig.

För att förbereda detta recept, behöver du bara göra en juice med en , lägga den i ett glas vatten, och ta ut en matsked gel från aloe vera växten. Montera försiktigt gelen med en kniv för att dela bladet i längd och skrapa sedan ut det transparenta vätsket inuti.Värm alla ingredienser under omrörning hela tiden tills gelén blandas med vätskan. Lägg till en matsked  och drick medan det fortfarande är varmt. Så enkelt som det!

2. loe vera smoothie med apelsiner och jordgubbar

Visste du att jordgubbar är bra för att hjälpa dig att gå ner i vikt? Faktum är att de har låga kalorierivåer och de äts också av diabetiker. Jordgubbar innehåller också en hel del fiber är en naturlig diuretikum, och fungerar som ett kraftfullt rengöra för kroppen, eftersom de bidrar till att eliminera toxiner och förhindrar vätskeretention. Genom att kombinera dem med apelsinjuice och aloe vera får vi en drink med mycket antioxidanter för kroppen och blodet.

Denna smoothie är idealisk för att ta bort överflödigt fett, och det är också bra för matsmältningssystem. För att förbereda det, skära tre jordgubbar i bitar, pressa lite färsk apelsinjuice och ta en matsked gel från aloe vera-växtbladet. Tillsätt dessa och en halv kopp vatten i en mixer och kör det tills du får en jämn dryck. Helst bör du dricka detta på morgonen.

3. Juice av ananas, gurka och aloe vera

är ska du dricka denna juicer? Vänta till lunch. På den tiden kan vi bäst utnyttja ananas förmåga att förbättra matsmältningen och dess avgiftande egenskaper, vilket också bidrar till att eliminera överflödigt fett. Gurka är en stor fuktande grönsak, vilket ytterligare hjälper matsmältningssystemet och mage.

För att göra denna saft du behöver en halv gurka, en bit av ananas, en matsked aloe vera gel, och en kopp vatten. Lägg alla ingredienser i en mixer och blanda väl tills det är smidigt. Om du dricker detta efter lunch kommer du att känna dig fantastisk.

4. Te med aloe vera och ingefära

Det är bäst att dricka denna tonåring på eftermiddagen. Du kanske redan vet om de stora egenskaper ingefära har - det är anti-inflammatorisk, främjar avgiftning, förhindra vätskeretention, förbättrar matsmältningen, och i kombination med aloe vera kan också bidra till att undanröja fett från kroppen.

För att göra denna läckra te, riv en matsked ingefära och ta ut en tesked aloe vera gel (detta är mindre än vi har använt i föregående recept). Sätt ingredienserna i en kopp vatten och laga det. är den blandas väl, stäng av värmen och låt den stå i 10 minuter. Du kommer att älska det.

Dricka aloe vera för viktminskning

Minns att aloe vera kan komplettera din vanliga . Det betyder att du måste följa en balanserad diet som har en halv fetthalt. Tillsätt flera rätter som sallader, grönsaker och frukter, medan framför allt undvika förädlade livsmedel, raffinerat mjöl, läsk, etc.

De enklaste recept som vi har nämnt ovan är citronsaft med aloe vera och smoothie med orange. åda dessa kan du börja dagen med en rengöring rutin, och det är viktigt att du följer detta i minst 10 dagar i följd i en månad för att se resultat. På eftermiddagen eller kvällen kan du göra te med ingefära och aloe vera eller smoothie med jordgubbar och ananas.Men få inte för mycket aloe vera - kosten bör inte vara längre än 10 dagar. Och kom ihåg, om du någonsin har frågor angående detta eller något annat, kan du alltid prata med din läkare eller en nutritionist.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar