5 Saker som händer när du når din idealvikt

Det är givande att se tillbaka en stund och  llt detta var resultatet av ett starkt engagemang för träning och förändring av dina matvanor.

Din träningsrutin är inte längre så skrämmande som tidigare, och du lyfter tyngre och tyngre vikter.

är det gäller mat, du har slutat äta , och det syns tydligt på hur din kropp ser ut.

Det här är de saker som händer när du når din idealvikt. Gör dig redo för fördelarna och utmaningarna i denna nya fas i ditt liv.

1. De första sakerna först: du kommer att fira det!

Ja! Låt oss börja med det bästa. tt uppnå din idealvikt är en framgång. 

Men släng det inte ur fönstret. llt du har gjort kan gå vilse under en enkel fest. Ge din fest en originalstil så att du kommer att dra nytta av den vikt du lyckats förlora.

  • n av de saker du kan göra för att visa alla hur lycklig du är, för att använda klänningen du lämnade tillbaka i garderoben, kan du äntligen passar in igen.
  • Du kan också anmäla dig till en danskurs som du tidigare trodde du inte kunde göra.
  •  Ja, det betyder att du måste fira utan kakor eller tomma kolhydrater. Det är bättre att välja skivad frukt, desserter gjorda med yoghurt och andra liknande alternativ.

Vi rekommenderar: 

2. är du går med i klubben kan du inte lämna den

 Människor som lyckats nå sin idealvikt är de som försökte äta på ett välbalanserat sätt.

De måste fortsätta att äta bra för att undvika att återvända till sin tidigare vikt.

Men för att vara en del av denna stora grupp människor som är framgångsrika under året, det är något mycket viktigt att du bör veta: 

är detta ord har tagits bort fyller du ut ditt utrymme med en hälsosam livsstil. I slutändan är det inte en diet, utan snarare en uppsättning goda vanor som kommer att vara nyckeln till att behålla din idealvikt för alltid.

3. Du kan njuta av utsökt mat

u när du förstår detta är en livsstil, borde det inte finnas några förbjudna saker som hindrar dig från att vara lycklig.

Det mest obehagliga med en diet är att du definitivt inte får äta många olika livsmedel, men du är inte en robot.

Du har søtsug och känslor, och du kan känna ledsen eller frustrerad när du inte kan äta något, vilket gör den förbjudna livsmedel ännu mer attraktiva.

Det är okej att ge dig själv friheten att äta en efterrätt eller läcker baguett. Du behöver inte ens begränsa dig till en gång i månaden: en gång i veckan kommer inte att skada dig. Kom ihåg att det här är en livsstil, men ta inte denna punkt för allvarligt.

Du kan också prova några hälsosamma alternativ för att påminna dig om saker du saknar:

hemlagat bröd bröd i stället för butiksköp, bananflis, godis med gelatin etc. 

Det är inte nödvändigt att vara besatt av att du väger dig varje dag, men

försöker göra det en gång i veckan eller två gånger i månaden. Ännu mer, när du har haft en bra träning för att nå din idealvikt och plötsligt är den lägre än väntat. är du väger dig själv, kan du tydligt se din utveckling. Du måste ha en anteckningsbok och skriva ner ändringarna. Om du till exempel har börjat ta med en viss matvara i en vecka och du märker en liten ökning i din vikt, fråga din näringsfysiolog om det är ett sammanhang.

Samma sak händer omvänd: kanske känner du dig svag och tyngden har minskat efter träning i många timmar. I det här fallet bör du överväga om något fungerar för dig med din tränare och din

nutritionist  5. Du har lös hud under dina armar.

Det här kanske inte är ditt fel - många människor är bortskaffad genetiskt av denna irritation. Det beror också på hur mycket vikt du har förlorat. Huden kommer dock inte studsa tillbaka till var den var, men istället hänga på ett äckligt sätt.

Vissa väljer kirurgi för att ta bort överflödigt hud, och andra väljer bara att leva med det. Oavsett vad du väljer, är det ett tydligt exempel på den insats du har lagt in för att nå din idealvikt.

Se även:

Säg farväl till avslappnad hud på dina armar och ben! 

är du når din idealvikt betyder det att du går in i en ny fas. Gör dig redo för det och lär dig att älska din kropp och det slutliga resultatet. Det kan finnas några detaljer som du fortfarande inte gillar, men du kan alltid arbeta med dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar