6 Felsteg när du vill gå ner i vikt

 i en värld där fetma har blivit en av de största hälsoriskerna i de flesta länder. Otaliga av oss gör grundläggande misstag i försöket; Misstag som gör vägen till idealvikt desto svårare.

Den smala industrin har vuxit till att bli en av världens största; Många företag erbjuder produkter som främjar viktminskning, men producerar i grunden inte önskade resultat. Dessa produkter kan ofta hjälpa dig att bränna fett lättare, men de är inte mirakelkurer som fungerar utan självkänsla. Fettförbränning innebär många andra faktorer.

tt av de vanligaste misstag vi gör när vi försöker gå ner i vikt är att begränsa viktminskningsplanen till en faktor. i tron ??att det kommer att leda oss till målet. Till exempel: Många följer en hälsosam diet med färre kalorier, men misslyckas med att träna eller utvärdera andra viktiga orsaker till viktökning. ndra fuskar igen för "mirakelkurer"; mycket restriktiva dieter som kan ge de önskade resultaten, men det fungerar inte när man återvänder till gamla vanor. Läs vidare för att lära dig att undvika de vanligaste fallgroparna när du vill gå ner i vikt.

liminera kolhydrater

Kolhydrater är kroppens viktigaste energikälla och bör aldrig tas bort ur kosten. Det är korrekt att om du äter för många kolhydrater kommer du att gå ner i vikt. Om du äter där spreds de hela dagen i rekommenderade kvantiteter, då kommer du att vara bra på din idealvikt. tt bränna fett utan att skära ut alla kolhydrater kan du framgångsrikt äta kolhydraterrika måltider till frukost och lunch. Detta ger dig resten av dagen för att bränna den energi som de tillhandahåller. Det rekommenderas inte att äta dem på kvällen eftersom de kan lagras som överskott av fett.

Vi måste också betona att eliminering av kolhydrater från din kost kan helt leda till allvarliga hälsoproblem.

Gå hungriga

Många slutar äta, hoppa över måltider eller äter väldigt lite vid varje måltid i tron ??att detta är nyckeln till lyckad viktminskning. Vad du inte inser är att detta är ett av de värsta misstag du kan göra. Det leder inte bara till brist på näringsämnen, men kommer också att förvärra förbränning - vilket gör det ännu svårare att gå ner i vikt. Forskning har visat att 5 till 6 små måltider spridda under dagen hjälper till att förbränna och du blir då lätt av med överskott av fett.

För lite vatten

Vissa tror på myten att vatten ger viktökning, eftersom det kan orsaka vattensamlingar. Studier visar att motsatsen är fallet eftersom vätskeretention ökar förbränningen, förökar matsmältningen och håller dig hydrerad.  Därför rekommenderas att du minskar mängden salt du får genom dig genom din kost.

Kost och matmissbruk

Det är inte nödvändigtvis 100% sant när en livsmedelsprodukt presenteras som en lätt, diet, låg fetthalt eller hälsofrämjande produkt. Det är vanligtvis korrekt att dessa varor har mindre fett, socker, kalorier, salt eller kolhydrater, men det är viktigt att komma ihåg att detta bara är en procentuell jämförelse med "normala" produkter. De kommer fortfarande att orsaka viktökning om du tar dem för mycket.

ndast träning och kardiovaskulär

Löpning, cykling, jogging eller allmänt kardiovaskulär träning räcker inte för permanent viktminskning. yckeln till ett bra resultat är att kombinera denna typ av träning med starka övningar som ökar brännskadorna på lång sikt.

ndast kost

äring är viktig när du försöker gå ner i vikt eller bibehålla din idealvikt. Det är korrekt att vissa livsmedel bidrar till att bränna fett på grund av deras egenskaper och näringsinnehåll. Vissa dieter ger också stor viktminskning på kort tid. Sanningen är att det är allt viktigare att eliminera söta och fetma livsmedel - bortom kostens tidsram. Vissa dieter hjälper dig att gå ner i vikt om 1 eller 2 veckor, och du får bra resultat om du följer dessa steg. är kosten är över slutar du ofta med samma vikt som tidigare eller till och med tyngre. fter en sådan diet måste du följa en hälsosam kost och en allmänt aktiv livsstil, om du inte vill förlora mer än du har vunnit.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar