6 Skäl till varför du inte kan bli av med magen fett

 Du har förmodligen redan försökt det mesta; otaliga dieter, tröttsam träning och stora mängder vatten. Men fortfarande är midjan lika stor.

Varför händer detta? Varför förlorar du inte magefett när du ger järnet? I dagens artikel kommer vi att förklara skälen till detta, och ger dig ett par råd som hjälper dig att göra framsteg.

1. Du är besatt av att bli av med allt fett från din kost

är det gäller att gå ner i vikt, kanske du känner att du måste ställa höga krav på sig själv och befria er helt med frestelser att äta fet mat. Men tycker du verkligen att det här är bra för dig? Kommer det att hjälpa om du blir av med varje mat som innehåller fett? ej, du har fel och vi kommer att förklara varför.

 • Vissa fetter är friska, och till och med nödvändiga för kroppsfunktioner, såsom omättade fettsyror.
 • De människor brukar sluta göra, är att ersätta fett med kolhydrater och i det långa loppet inte kommer att hjälpa dig gå ner i vikt runt midjan alls.
 • För att minska kroppsvikt behöver du fortfarande en tillräcklig mängd hälsosamma fettsyror. Det finns bland annat avokado, olivolja och nötter. tt äta dem varje dag hjälper dig att gå ner i vikt. De smakar också bra!

2. Din sinnesstämning

Hur känner du dig när du går på en slankdieten? Var ärlig! Vanligtvis upplever du allt från rädsla för depression. , om så önskas efter förbättrings fysisk hälsa och utseende i kombination med vardagens stress. Du kan börja slösa din diet och till och med hoppa över måltider då och då. Åtminstone kan du ha förmågan att fördjupa sig åt de saker som tillfredsställer dig mest.

I en studie av ush University Medical Center i Chicago i US, har forskarna kommit fram till att det är mycket vanligt att kvinnor som är upprörd eller lider av depression, har en betydligt större mängd bukfett än kvinnor som inte känner sig bara nere.3. Har du kontrollerat dina magnesiumvärden nyligen?

Vi har pratat om hur viktigt magnesium är mycket i denna blogg, men är du medveten om hur viktigt magnesium kan vara när du gå ner i vikt?

 • Magnesium hjälper till att balansera kroppens nivåer av blodsocker och insulin
 • Som du säkert redan vet, kan du hitta magnesium i livsmedel såsom mandel och andra nötter, grönsaker och fullkornsvete.Du kan också ta kosttillskott som säljs på apoteket eller i hälsokostaffären.

4. Dricker du lätt?

Många människor går i denna fella. är du går på en bantningsprodukt, kan du välja "lätta duschar" istället för att skära ut all läsk helt. Men visste du att allt ljusbrunt gör är att sätta på dig mer magefett?

Kom ihåg: om du försöker gå ner i vikt och målområdet är midjan. Sluta dricka sodavatten och välj aldrig ljusbrun som ett alternativ. Det kommer bara att göra din mage ännu större!

5. Har du passerat 50 och inte tränar?

är du är klar 50, metabolismen förändrats mycket och det är inte längre lika lätt att gå ner i vikt, även när du har kontroll över vad du äter. Det är viktigt att kombinera en hälsosam kost med daglig träning. Kom ihåg att du behöver göra aerobic övningar - det vill säga övningar som ökar hjärtfrekvensen och andningsfrekvensen.

Denna typ av övning hjälper till att minska fett som lagras i buken, eftersom kroppen använder det som en energikälla för förbränningen när de utövar. Så håll dig inte igen - jogga, cykla eller dansa bara!

6. Äter du tillräckligt med "färgglad" mat?

Det kan vara överraskande att du måste välja "färgglada" livsmedel för att hantera en bantningsdiet. Vad menar vi med "färgstark mat"? n ny studie som publiceras i Journal of utrition fann att människor som åt varje dag, gick ner mer i vikt och hade mindre bukfetma än de som inte gjorde det .

Vill du veta vilken mat vi menar? Här är en kort lista

 • citroner
 • pelsiner
 • grapefrukt
 • öd paprika
 • Vattenmelon
 • Jordgubbar
 • öda druvor
 • nanas
 • Pumpkin
 • Papaya
 • Morötter

Var motiverad idag för att fortsätta på dietprogrammet korrekt. tt förlora magefett är möjligt så länge du fokuserar på att vara motiverad och hälsosam och slutar att försumma dina känslor.

Kom ihåg att överflödigt fett i buken kan vara mycket hälsofarligt och skapa hög risk för hjärtinfarkt.

Varför börja inte idag att följa dessa enkla tips?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar