6 Sätt att bränna 600 kalorier per dag

Många av oss vill gå ner i vikt, i vetskap om att detta kräver en hel del disciplin och viljestyrka, särskilt när vi talar om en kombination av motion och kostförändringar. Det finns många olika sätt att gå ner i vikt utan att svälta dig själv eller följa en mycket strikt plan som påverkar din hälsa negativt.

yckeln är att förstå att du behöver minska kaloriintaget och öka din fysiska aktivitet för att bränna 600 kalorier om dagen.

Varför ska jag försöka bränna 600 kalorier om dagen?

tt bränna 600 kalorier om dagen är ett enkelt mål att nå, vilket kräver liten ansträngning per dag. Det finns många olika sätt att uppnå detta utan att behöva förändras för mycket i din vardag på arbetsplatsen eller hemma.

För att bli av med de extra 600 kalorierna kan du utföra olika övningar och följa några av dessa rekommendationer som hjälper till att öka din kropps förmåga att bränna kalorier. Genom att eliminera 3500 kalorier i veckan kommer du att förlora ett halvt kilo per vecka utan att följa en strikt dietplan . Men självklart behöver du göra några förändringar i din livsstil och börja träna för att möta detta mål.

Hur kan du bränna 600 kalorier om dagen?

Som redan nämnts, är det inte särskilt svårt att bränna 600 kalorier extra per dag, och du kan uppnå detta genom att göra dina dagliga aktiviteter eller några enkla övningar du kan även komma att gilla.

eceptet för att bränna 600 kalorier

 • Först och främst bränner du mer kalorier genom att stå än att sitta. Så om du är mitt i en enkel aktivitet som att prata i telefon, gå upp. reda kläder står. Det här låter som en obetydlig detalj, men saken är att även detta kommer att bidra till att öka kalorierna.
 • aturligtvis bör du träna dagligen om du vill bränna kalorier. Men för att göra resultaten ännu bättre och nå ditt mål bör du öka intensiteten och längden på träningen. Om du till exempel går 30 minuter om dagen kan du ersätta det med 30 minuters löpning. Istället för att bränna 100 kalorier kommer du nu att bränna 200. Du kan också ändra dina övningsövningar och kombinera uthållighetsträning med styrketräning.
 • Under en dag kan du träna och bränna mer kalorier utan att behöva ägna mycket tid åt en enda aktivitet. Tänk på att ta trappor istället för hissen. Ta några knep medan du borstar tänderna och utför övningsövningar medan du tittar på dina favorit-tv-program.
 • Förutom att träna mer träning kan du också lägga till övningar med vikter som är mycket mer krävande.Styrketräning bidrar till att strama din kropp och du bränner också fler kalorier.
 • n sista tipset är att välja en sport som hjälper dig att bränna de senaste 600 kalorierna om dagen. Du kan spela tennis, fotboll, simning eller något annat du tycker om att göra.

Traditionella fettförbrännande övningar

Dessa övningar är bra för att bränna 600 extra kalorier per dag. Du behöver inte gå på gym för att nå dina mål - du kommer att märka resultat efter bara några veckor genom att utföra dessa enkla övningar hemma.

 • n timme lätt jogging på ett löpband bränner upp nära 
 • n timme att köra på ett löpband bränner upp nära 
 • Genom hopprep i en timme, du bränner upp nära 
 • n timme gång bränner upp nära 
 • 30 minuters cykling per dag kommer att bränna mer än 

Minns!

Utöver rekommendationerna ovan borde du hålla dig till en kost rik på frukt, grönsaker, helkorn och vatten. Om möjligt bör du minimera kaloriintaget, eftersom de flesta dieter överstiger det rekommenderade antalet kalorier per person per dag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar