7 öVningar för mer effektiv viktminskning

 Det är förmodligen gott om fördelar och hjälper dig att gå ner några pund, men det är inte det enda alternativet.

Förutom det finns det många andra saker du kan göra som kommer att bli ännu effektivare i ditt strävan att gå ner i vikt. I dagens artikel vill vi dela några av de 

Fördelarna med att springa

Låt oss börja med den mest populära träningsformen en dag. Det är enkelt, vilket inte kräver mycket mer än ett par bra skor. Du kan springa utomhus och spendera inte en enda öre. Om du kör 10 km / h i en minut brinner du åtta 

Ju snabbare du kör, desto mer fett brinner du. Mattan är enkel.

 även om det är en effektiv övning för viktminskning och bra för vår hälsa. n ny studie hävdar att även om det är en utmärkt övning, finns det andra alternativ som kan vara bättre.

nligt Harold Gibbons, chef för  i ew York "du bränner fler kalorier genom att utföra hög intensiv styrketräning än vad du gör när du kör".

 utöver din muskelmassa, vikt och höjd. Och självklart, din ålder.

erob träning är det bästa sättet att bränna fett. Den ska vara av relativt låg intensitet, men med mycket längre tid (en timme). Dansklasser eller träning är bra exempel.

Muskelkramper: ehandling och förebyggande 

Du vet redan att körning är ett bra alternativ om du försöker gå ner i vikt. Här är några andra alternativ, först de som är mest rekommenderade av läkare och tränare:

Kettlebell övningar

Kettlebells är kulor med ett handtag som ofta används för målinriktad träning av quadriceps och lår. De ökar också dina vitalitets- och energinivåer. Du kan bränna upp till 20 kalorier per minut och öka din hjärtintensitet med 93%.

Du bör inte göra mer än 20 minuters kettlebubbelträning om dagen.

Kettlebell varv är mycket svåra eftersom din kropp inte är van vid den rörelsen. Det är bra att eliminera magefett, tona dina armar och stärka dina ben.

Dessa bollar (som kommer i flera storlekar) kan hjälpa dig att bränna upp till 300 kalorier per halvtimme med träning.n vuxen som väger ca 75 kg kan bränna cirka 400 kalorier per halvtimme genom ansträngande roddning.Detta kommer att vara omkring 12, 5 kalorier per minut.

oering är vanligast för musklerna,

baksidan  det anses vara en hel kroppsövning. Det är också perfekt för att öka din kardiovaskulära uthållighet. Det stärker dina quadriceps och ryggmuskler. oing är en bra övning för viktminskning och hjälper dig att utveckla både flexibilitet och styrka.

Du behöver inte köpa en kajak för att börja vila. De flesta gym har en maskin som simulerar dessa rörelser.

urpees

Det här är en svår och tröttsam träning, men det är värt det. Du bränner nästan två kalorier per repetition. Om du utför sju minuter bränner du 10 kalorier.

Idealiskt kommer du att utföra 10 burpor per minut (totalt 14 kalorier per minut). Denna övning hjälper dig också att öka din ämnesomsättning. Vi rekommenderar att du utför en burpe med en enkel progression eftersom det är en komplex teknik att behärska.

För att få maximal nedräkning, bör du lägga till broar till din vanliga cirkulära övning eller träningsrutin. Du kan försöka göra 15 burpees i en timmes träning.

Hoppetau

n måttlig intensiv träning innehåller runt 100 till 120 hopp per minut. Det kommer att brinna runt 13 kalorier. Det som är bra med hoppetauet är att det använder mer muskelgrupper än det gör.

Det hjälper också till att förbättra din samordning, balans och skicklighet. Hoppetau har inte bara muskelfördelar, det minskar även risken för hjärtsjukdomar, osteoporos, depression, ångest och högt blodtryck.

llt du behöver är ett rep!

Cykling

Även om du kan använda någon cykel är det bästa alternativet en mountainbike. n timmes cykling kan bränna upp till 1500 kalorier (25 per minut). Och du behöver inte flytta till ett berg för att njuta av fördelarna med denna träning.

Se även:

6 övningar för att stärka dina magmuskler och öka din flexibilitet. Crossfit är en av de mest populära träningsmetoderna vid den tiden, med

ursprunget till den amerikanska militärens träningsövningar. Du kan bränna mycket kalorier inom en timme och en annan fördel är att varje person utför övningarna i sin egen takt. Crossfit består av en serie standardövningar, tillsammans med lite extra.

Det är viktigt att din crossfit-timme är under ledning av en expert och att du börjar med låg belastning för att arbeta mot aktiviteter med högre aktivitet. Försök att göra crossfit två till tre gånger i veckan för att förbättra din styrka och uthållighet.

Knebøy

lla vet denna övning, men inte alla är medvetna om alla fördomar. Du kan bränna 13 kalorier per minut i genomsnitt, men

du behöver en halv timmes träning för att se de bästa resultaten. 

Knebøy kommer att tona och stärka

benen , stärka skinkan och förbättra din hållning.Om du lägger till handvikter kan du också träna dina armar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar