7 Hälsosamma livsmedel du kan äta innan träning

Vissa människor föredrar att inte äta något före träning eftersom ditt mål är att bränna kalorier och gå ner i vikt.

I motsats till vad du kanske tror kan du äta före träning vara ett bra sätt att förbättra din prestanda Om utbildningen ingår aktiviteter utöver en enkel cardio och du använder vikt motstånd, är det viktigt att du inkluderar mer protein, fett och lite

kolhydrat Du borde självklart inte äta en stor måltid precis innan du börjar träna eller när du kör till gymmet.

Det bästa sättet att göra detta är att äta en halvtimme till en timme före din träning Om du redan har en utbildningsplan och du vill veta vad du ska äta innan du börjar, missa inte dagens artikel om

sju hälsosamma livsmedel du kan äta innan träning. 1. Frukt och grönsaker Juice

Juice

med frukt och grönsaker är några av de bästa källorna till naturlig energi som kan hjälpa till att förbättra din fysiska prestanda. Dessa drycker är uppfriskande och lätt att smälta,

 Se också:

5 juicer och drycker för lägre kolesterol 

spenat

 • Kål
 • roccoli
 • persilja
 • Selleri
 • Och inte glömmer att lägga till några frukter, till exempel:

banan

 • pple
 • Pear
 • Kiwi
 • nanas
 • 2. Chiafrø

Det är en anledning att det har blivit så populärt att äta Chia frö idag: De är mycket rika på näringsämnen som har fantastiska fördelar för din hälsa.

Chia frö innehåller viktiga omega 3 fettsyror, fibrer, proteiner och mineraler

 De är lätta att hitta i livsmedelsbutiker och du får dem också till ett rimligt pris. Det är bäst att inte få stora mängder chia frö -

allt du behöver är en liten sked i din smoothie för att dra nytta av deras egenskaper. 

vokado är utsökt och har många fördelar för din övergripande hälsa. De innehåller essentiella fettsyror, vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen som kompletterar många populära dieter.

eroende på vad ditt mål är hur många kalorier du bör få i dig, avokado vara det bästa sättet att ge naturlig energi

 tt äta en del av en avokado varje dag hjälper också till att reglera din kolesterolnivå och låter dig gå ner i vikt eftersom det är en mycket mättad mat.

4. gg

orta är de dagar när folk sa äggen var dåligt för oss - det är bevisat att regelbunden konsumtion av ägg faktiskt kan förbättra din hälsa.

De är en naturlig proteinkälla som

stimulerar viktminskning under byggandet av muskelmassa. 

5. Havregryn

n av de livsmedel som har ett mycket högt innehåll av kostfiber är havregryn. Denna spannmål anses vara den mest kompletta av allt, eftersom

hjälper till att stabilisera blodsockernivån och stödja metabolisk funktion så att den omvandlar fett till energi. Oatmeal har en mycket låg halt av kalorier, och tack vare dess innehåll av hälsosamma fetter, skyddar hjärtat och stöder regleringen av kolesterol.

6. ötter

ötter innehåller mindre vatten än färsk frukt och har därför mycket högre kalorihalt.

Å andra sidan, ska du veta att nötter är också en bra källa till protein, hälsosamma fetter och antioxidanter som stöder dina näringsbehov.

är utbildningen är nötter är ett bra val för att tillfredsställa din hunger, och

de är en naturlig energikälla. Deras höga fiberinnehåll minskar absorptionen av kolhydrater, vilket gör nötter till ett perfekt tillskott för att kontrollera blodsockernivån.

Vi rekommenderar att du läser:

Upptäck hälsosamma fetter som inte kommer att orsaka viktökning 

Denna mat är inte bara bra för att bibehålla hälsan i din tarmflora. Den stöder matsmältningen och förhindrar även hög

glukosnivå 

gör grekisk yoghurt ett bra val för människor som vill ge sitt bästa under träning. Kom ihåg att allt du äter är den viktigaste faktorn din motivation att träna. är du är disciplinerad och konsekvent kommer du att ha full kontroll över din hälsa och karaktär.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar