7 öRter för att hjälpa dig gå ner i vikt

Om du har kombinerat aktivitet och en hälsosam kost, men fortfarande kämpar för att gå ner i vikt, då är du inte ensam. Vissa av oss misslyckas med att motstå dagliga barn eller vi har en naturlig låg utbrändhet. Oavsett problem kan vi hjälpa dig att dämpa hunger, bränna fettbutiker och ge dig mer energi. 

Grönt te

Du har nog sett att grönt te rekommenderas för viktminskning i många populära dieter. nledningen är att grönt te har det perfekta tillskottet för detta, som naturliga mineraler och katekin. Katekin är antioxidanter som ökar förbränningen och hjälper kroppen att bli av med fettbutiker. Kalium och magnesium, som du också hittar i grönt te, är diuretikum och du blir av med svullnad.

I en studie utförd av merican Journal of Clinical utrition, konstaterades det att deltagarna som drack 690 milligram av grönt te hade dagligen en större viktminskning under en period på några månader än de som inte använder denna lösning.

Kjerringrokk

ner i vikt med hästsvans

Kjerringrokk är ett perfekt komplement när du vill gå ner i vikt. Denna örts egenskaper innehåller en rengöringseffekt och tar bort avfall och överskott av vatten från kroppen. Kjerringrokk inte bränna fett på egen hand, men om du införa ört i din vanliga kost hjälper dig att bekämpa fett lagring och celluliter.

erberis

erberis är en ört som vanligtvis används för att behandla ångest. Många av oss älskar om vi är stressade, så det kan hjälpa till att förebygga ohälsosamma vanor. 

kronärtskocka

ner i vikt med kronärtskocka

kronärtskockor diuretika egendom bort slaggprodukter och överflödigt vatten, men det smakar också bra. Den innehåller magnesium, kalcium, järn och kalium. kommer matsmältningssystemet och metabolism tack för att lägga detta till din diet, och du kan uppskatta känslan av fullkomlighet kronärtskocka ger när du äter det mellan måltiderna. Perfekt när du vill gå ner i vikt!

jørk

Om du inkluderar björk i din kost kommer du att njuta av bättre njursfunktion. jørk är också antiinflammatorisk och stimulerar produktionen av gall, vilket hjälper njurarna att fungera optimalt. Genom njurarna blir kroppen av med avfall och vattensamlingar.

Fucus

vikt med örtte

Fucus är en havssalt innehållande massor av jod, protein, komplexa -vitaminer och mineraler såsom magnesium och fosfor. Jod stimulerar sköldkörteln och detta ökar fettförbränning. Du bör inte ta fucus dagligen, men du bör alltid använda den fräsch, eftersom den blir mindre potent i slutändan.Du kan dricka fucus som te innan en måltid ska känna sig fylligare. Yerba mate är känd för sina termogena egenskaper

och denna ört är därför ett populärt komplement till viktminskning. Det ger också en känsla av mättnad som håller hungrig bort för nästa måltid.

 Ta dessa örter som te för att få de bästa resultaten.

Du ska inte dricka dessa mer än en gång om dagen

  • 
  • För att få optimal effekt och gå ner i vikt, kombinera örterna med en hälsosam kost och regelbunden aktivitet. Drick också två liter vatten dagligen. Diskutera användningen av örter med en läkare om du lider av diabetes, högt blodtryck, graviditet eller andra läkemedel regelbundet.
  • egativa biverkningar kan uppstå.
  • ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar