En läcker och rikliga smoothie med päron, Chia frön och havre för viktminskning

n sådan läckra och rikliga smoothie för viktminskning är perfekt för dem som följer en diet. Det har trots allt många näringsämnen som kommer att hjälpa oss att gå ner i vikt utan att behöva känna sig hungrig. Upptäck fördelarna med denna smoothie som förbättrar funktionerna i lever, njurar och tarmar. Det hjälper dig att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.

n rejäl smoothie för viktminskning

Om du letar efter ett sätt att gå ner i vikt genom att förbättra din kost och ta dina goda vanor utan att vara hungrig, bör du

välja livsmedel som ger näring samtidigt som de får få dig att känna dig bekväm 

fiber Dessutom finns mättade livsmedel som ger naturlig sötma. På det sättet känner du inte behovet eller frestelsen att äta andra godisar med socker eftersom det kommer att göra att du går ner i vikt.

Smoothies kan du kombinera dessa två typer av livsmedel för att få en söt och rejäl smoothie som får dig att må bra i din strävan för viktminskning.

Lampa

Lampor

 lätt att smälta och ger mycket energi och vitalitet. Deras fiberinnehåll förbättrar tarmfunktionen, medan kalium och arbutin har diuretiska egenskaper som bidrar till eliminering av fluider.

Det här hjälper dig

känna dig lätt och inte uppblåst hela dagen. 

som päron har absorberas långsamt. I kombination med fruktens sötma hjälper de dig att undvika frestelsen att äta godis, särskilt på morgonen. Chiafrø

Chiafrø är ett naturligt mirakel. Dessa små, gråaktiga frön är en ingrediens som kan vara

hjälpa dig att reglera tarm funktioner och hjälpa dig att gå ner i vikt lättare. 

Chia frön eliminerar toxiner. 

har en god fyllning effekt och hjälper till att ta hand om din leverfunktion. 

8 skäl att börja införliva Chia frön i din kost 

Havre är

en av de bästa kornen du kan äta om du vill gå ner i vikt, Det fyller mycket, och ger dig energi och lugnar ditt nervsystem. Detta är idealiskt för att

bekämpa de rädslor som får oss att övervinna. Människor som har ett behov av att äta hela tiden och som har många problem med att kontrollera det, kommer att hitta havre mycket användbart, eftersom det bidrar till att stärka självkontroll deras.

Vi rekommenderar:

Visste du att havregryn kan hjälpa dig att få ditt kolesterol under kontroll? 

Ingredienser

2 mogna päron

 • 1 matsked Chia frön (14 g)
 • 3 matskedar havregryn (30 g)
 • 1 glas vatten (200 ml)
 • Stevia (eftersmak) (valfritt )
 • Obs! Om päronen är organiska kan du äta dem med skalet, vilket är

mycket rika på fiber. 

Kvällen innan har havregryn och chia frö i glaset med vatten. Täck det och

 • lämna det över natten. På morgonen när det är dags att göra din smoothie, har havre och Chia frön, förutom vatten, iris Yours. Det kommer att vara gelatinisk på grund av löslig fiber från båda ingredienserna.
 • Lägg till päron som du har klippt i bitar, och stevia om du vill att smoothie ska vara sötare.
 • landa allt bra i mixern i minst en minut tills texturen är homogen.
 • är och hur ska du dricka smoothien?

Den bästa tiden att dricka denna smoothien är på morgonen vid frukost

 • eller vid en annan tid på morgonen. Dess naturliga sockerarter hjälper dig att inte känna sig galen i flera timmar. Innehållet i chia frön och havre kommer att hjälpa till att reglera dina tarmfunktioner en gång på morgonen.
 • Du kan dricka denna smoothien varje dag eller i "etapper". Till exempel, drick det varje dag i en månad och ta en paus. Din kropp kommer att låta dig veta när den behöver den.
 • 7 proteinrika grönsaker för viktminskning

Till ditt förfogande har du 7 underbara proteinrika grönsaker som naturen har gett dig, så att du kan bli av med dem pounds på ett sunt sätt. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar