Råd och åtgärder för viktminskning

I dagens samhälle är det viktigt för många människor att gå ner i vikt, inte bara för att kompensera för julmat eller att passa in i din baddräkt. 

Observera att viktminskning inte är densamma som att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. som de flesta dieter inte tar hänsyn till. Vi ska visa dig hur du går ner i vikt och håller den nere.

För din hälsa och din figur är det viktigt att eliminera eller minska kroppens feta lager. Överskott av fett kan vara hälsofarligt. Problemet är att det inte bara socioekonomiska förhållanden som leder till viktökning, även om dessa har konsekvenser som direkt leder till en ökning av kroppsvikten. Vi hänvisar till en stillasittande livsstil, dålig kost och hungersnöt som hela tiden vill tillgodose våra behov. llt detta gör att kroppen s

förbränning reduceras dramatiskt, på grund av ålder m. M Den ackumulerar alla de produkter som den använder, och inte kan bli av med tillräckligt snabbt, och sålunda ökar kroppens fettprocentandelen, vilket i sin tur leder till viktökning . Om du vill gå ner i vikt på ett sätt som varar, och för att det ska vara värt att göra det, bör du hålla sig borta från enstaka mirakeldieter (liksom många sjuka på grund. rist på vitaminer, etc.). Om du Vill inte falla tillbaka till gamla vanor (och vikt), man måste ändra sitt sätt att leva.

I alla magiska formler för viktminskning är det uppenbarligen brist på offer. Detta beror på att de flesta inte är villiga att jämföra sitt intag av mat och dryck i proportion till hur mycket de brinner.

nstaka fasta hjälper för att bränna fett

n typ av kost som nyligen upptäcktes erbjuder en bra och komprometterad lösning:

nstaka fasta som hjälper kroppen att bränna energi på ett annat sätt. Precis som en bil brinner en annan typ av bränsle, du kommer att gå från att bränna socker och kolhydrater för att bränna fett eftersom fett tar över som huvudbränsle. Låt oss förklara mer detaljerat: Denna enkla diet planerar att planera dina måltider på ett sådant sätt att du ökar tiden mellan måltiderna. Detta tvingar kroppen att bränna ackumulerat fett istället för att genast gå för det socker du har fått från dig.

För att bekanta dig med denna förändring måste du vara snabb i minst 16 timmar. Var inte rädd, det är lättare än det låter som.

Kom ihåg att din kropp behöver 6 till 8 timmar för att bränna glykogen i din kropp

(snabb energi lagrad som socker).fter detta har kroppen konsumerat sitt sockerlag och försöker få energi genom att bränna ackumulerat fett. Om du ersätter denna glykogen genom att äta innan de 8 timmarna har gått, kommer din kropp aldrig att tvingas att brinna fett som bränsle. Om du anger ett fettförbränningsläge kommer du att se en gradvis viktminskning och en proportionellt ökande livskvalitet. 

n möjlighet är att hoppa över frukosten, så lunchen blir dagens första måltid (du kan naturligtvis dricka kaffe på morgonen men utan mjölk och socker. Du kan använda naturliga sötningsmedel som kaa-hee). ara försäkra dig om att du inte överskattar till lunch för brist på frukost. Fasta betyder inte att du kan äta något efteråt: Du måste fortfarande försöka

för att undvika snabbmat hälsosamma fetter som kokosolja, olivolja, smör, ägg, avokado, mosad olja och valnötter. 

sked kokosolja på eftermiddagen, vilket i sin tur ökar förbränningen. Detta fungerar inte omedelbart. Det tar några veckor innan kroppen ändras från att bränna socker till att brinna fett. Du kommer att upptäcka att du har mindre behov av söt och ohälsosam mat, eftersom kroppen börjar brinna fett istället för socker. ekommendationer och populära rättsmedel

Som vi sagt initialt är det viktigt att du byter dina vanor om du vill gå ner i vikt och detta inkluderar din fysiska och psykiska hälsa. Följ därför dessa rekommendationer:

Vatten hjälper dig att gå ner i vikt, bryta ner fett och minska sultens känsla. Drick minst 8-10 glas (2 liter) varje dag.

Undvik socker och alkoholhaltiga drycker, samt choklad och godis. Istället borde du

 • äta frukt, särskilt apelsiner och grapefrukt.
 • lkohol bör undvikas när kroppen brinner det som socker. Undvik vattenlösliga läkemedel om du vill gå ner i vikt. tt ta bort överskott av kroppsvätska minskar blodtrycket och gör dig trött, illamående och trött, vilket gör det svårt att gå ner i vikt. Ta hand om vad du äter och hur man lagar maten. Undvik snabbmat och mättat fett och minska intaget av
 • mjöl, potatis, ris (och vitt kött) och rött kött. Ät istället kyckling, fisk och alla slags grönsaker. Om du måste äta mellan måltiderna kan du dricka te, tomatjuice, äta urtete (100 g), tomater eller spannmålsprodukter som majsflingor eller havregryn. Det är inte bara viktigt vad du äter, men också
 • hur man gör maten. Vi föredrar att grilla eller steka i ugnen i stället för att steka på pannan. Den lättaste maten tillagas genom ångkokning, kokning eller stekning i ugnen / pannan. Undvik att äta framför din TV eller dator. Om du har en stillasittande livsstil eller i mer än 4 timmar i sittande läge
 • påverkar detta kroppens blodsocker och fettbutiker negativt.fter en serie studier Om du måste sitta länge, är det viktigt att du bryter upp det genom att göra måttliga aktiviteter i minst 5 minuter varje halvtimme eller timme. Ät från mindre tallrikar. nligt studier från University of Utah tar det ett tag innan du känner dig nöjd när du är färdig med att äta. Om du använder mindre tallrikar, serverar du mindre portioner. är plattan är tom mottar hjärnan signaler om att du är klar och du kommer snart att veta om du är nöjd eller inte. På detta sätt kan vi undvika att äta för mycket. nvänd kryddor som peppar, ingefära, curry och cayenne. Dessa ökar förbränningen och kroppen brinner kalorier snabbare. Dessa kryddor hjälper också mot halsbränna, svullnad och matsmältning. xercise. n halvtimme promenad per dag kan vara mycket effektiv. Se till att du tar trappan istället för hissen så ofta som möjligt.
 • Gå inte till mataffären när du är hungrig. Om du handla när du är hungrig, du är ännu mer hungrig och du sluta med

 • köpa
 • mer mat än du behöver
 • , stimulerar levern och matsmältningen på ett naturligt sätt, 

Har 1 utspädd händer med äppelnötter och en nypa natrium i ett glas vatten. Drick den här halvtimmen före varje måltid. Ät persilja, äppelpärl och hårdkokta ägg. Denna kombination använder mer energi att brinna än de tillhandahåller. orron mintete: 1 tesked i 1 kopp varmt vatten. Drick två varma koppar om dagen i 15 dagar. Gör inte detta om du är gravid eller lider av gastrit eller sår.

 • Infusera med rött te eller kardemumma. Värm upp 1 liter vatten och ha 2 tsk te och 5 teskedar kardemumma. Drick 1 kopp om dagen. Gör inte detta om du är gravid eller lider av gastrit eller sår.
 • morotsjuice. Sätt 3 morötter i mixern, med skalet på. löt och drick juice 3 gånger om dagen, mellan måltiderna.
 • kronärtskocka Vatten. Koka 3 kronärtskockor i en halv liter vatten i 15 minuter. Drick hela dagen.
 • n örtblandning av selleri, avföring och persilja. Tvätta och hugga 3 stjälkar selleri, en handfull persilja och 2 kotletter. Koka i en halv liter vatten i 15 minuter. Drick hela dagen.
 • Smoothie av grönt äpple och ananas. Tvätta och dela ett grönt äpple i 4 innan den placeras i en mixer med ett glas ananasjuice. Drick varje morgon.
 • Tang, maskros och gurkmeja
 • . låsan Tangen är rik på mineraler som jod, kalium, magnesium, kalcium och järn, som
 • ger sköldkörtel styrka för att bränna bort energi.
 • I kombination, dessa tre mycket effektiva i kampen mot de pounds.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar