Försöker du gå ner i vikt? Då bör du undvika dessa drycker 6

Mat är en av de viktigaste pelarna för människor som försöker gå ner i vikt eller bibehålla en hälsosam och stabil vikt.

tt upprätthålla en kontrollerad diet med låg fetthalt och sockerhalt är det bästa sättet att bekämpa de extra kilo som äventyrar din hälsa, förutom att påverka figuren positivt.

Du bör också inse att du måste begränsa intaget av vissa drycker som kan leda till problem med din ämnesomsättning och göra det svårare att gå ner i vikt.

Ditt höga kaloriinnehåll och tillsatta ingredienser tenderar att byggas upp i dina celler. Detta 

I själva verket är att dricka massor av dem 

därför vi idag tala om några av de minst hälsosamma dryckerna för att gå ner i vikt och hur man byter dem med friskare alternativ.

Följ!

1. Sportdrycker

Sportdrycker du brukar hitta i mataffären används ofta för att ersätta de vätskor och mineralsalter som kroppen förlorar under träning med stor påverkan.

ndast idrottare och personer som utför mycket fysiskt krävande uppgifter bör dricka dessa drycker regelbundet eftersom de har för många kalorier för andra.

Socker, natrium och andra tillsatta ingredienser i dessa drycker 

Läs: 

2. rus

rus säljs i butikerna är några av de värsta fienderna för att människor försöker gå ner i vikt. Detta är också fallet för de märkta "ljus" eller "nollkalorier".

Dessa drycker är gjorda med fruktos, majssirap och andra raffinerade sockerprodukter. är du dricker dem regelbundet kan de 

Varje låda av denna typ av dryck innehåller motsvarande tre till fyra matskedar socker, eller 120 kalorier.

3. Skummjölk

Skummjölken kan tyckas vara ett bra alternativ när man försöker gå ner i vikt eftersom det har en lägre fetthalt än vanlig mjölk som finns i butikerna.

Det innehåller emellertid fortfarande  Med tiden kommer du dock att förhindra att du når den önskade vikten.

Problemen kan vara jämna värre för personer som lider av laktosintolerans eftersom det ökar inflammationen i kroppens vävnader.

Det är därför bäst att ersätta skummjölk med alternativ med mindre kalorier, till exempel 

4. Fruktjuice med tillsatt socker

 kan vara ett bra val för att komplettera din kost. De ger din kropp viktiga näringsämnen som hjälper till att förbättra din hälsa och främja viktminskning.

Det är dock viktigt att komma ihåg att  eftersom de innehåller mer kalorier och mindre näringsämnen.

åde kommersiella produkter och hemgjorda juicerecept 

Därför är det bäst att 

5. Iste

Även om de ofta annonseras som hälsosamma alternativ, är de ister du vanligtvis hittar i restauranger och livsmedelsbutiker oftast inte ett bra val för dem på en diet.

Även om de är gjorda med växt- och fruktkstrakter, 

Den mest oroande delen är att  Dessutom kan det innehålla motsvarande 8 till 10 teskedar socker.

6. nergidrycker

Fler och fler människor dricker energidrycker idag, inte bara för att de kan ladda upp din kropp när du känner dig trött men för att de bidrar till bättre prestanda under vissa aktiviteter.

Problemet är att trots dessa egenskaper kan det ofta 

Koffein- och sockerhalten påverkar dessa processer direkt. 

Lyckligtvis är de mycket enkla att ersätta eftersom det finns smoothies och  som har samma effekter på din kropp.

Dricker du någon av dessa drycker? Om du gör  tt öka ditt intag av vatten och naturliga drycker är det bästa sättet att hålla dig hydratiserad och full av energi.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar