Kan grönt te verkligen hjälpa dig att gå ner i vikt?

Grönt te. Vi älskar det. Vissa människor dricker bara för glädje, men miljontals människor dricker också det för de goda hälsofördelar den har, en av de mest populära är dess förmåga att främja viktminskning.

Men finns det verkligen någon sanning i vad de säger? Kan du räkna med att grönt te är en av de bästa naturliga dryckerna som hjälper dig att ta några pund? Låt oss ta reda på mer idag.

Grönt te - hälsosamt viktminskning

är du försöker gå ner i vikt borde du göra det på bästa möjliga sätt. Du vet redan att det finns extrema dieter som begränsar intaget av proteiner, kolhydrater och alla typer av fett, även om din kropp behöver en balans mellan alla dessa.

I stället behöver du en diet som ger dig proteiner och essentiella fettsyror för att låta din kropp utföra sina naturliga funktioner. Du måste gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt genom att ha en aktiv livsstil och dra nytta av de fördelar som naturen ger oss, som grönt te.

Så är det sant att denna drink från antiken kan hjälpa dig att eliminera extra kilo? Självklart är det sant, men det bör ses som ett komplement till en hälsosam och balanserad diet. Det kommer inte att göra mirakel i sig själv om du fortsätter att göra ohälsosamma matval.

Låt oss ta reda på hur grönt te kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

1. Det är en kraftfull antioxidant

 • Grönt te är en kraftfull naturlig antioxidant som kan bromsa processen för tidigt åldrande och skyddar mot en rad sjukdomar, tack vare dess höga innehåll av polyfenoler. Men det är viktigt att komma ihåg att vitt te är faktiskt den mest kraftfulla antioxidantantioxidanten i världen, så det är mycket bättre än grönt te.

2. Det ökar ämnesomsättningen

 • n av de viktigaste fördelarna med grönt te är att det hjälper till att öka din ämnesomsättning, så att du bränner mer fett. Katter i grönt te gör att kroppen går in i termogenesen, processen där den producerar energi från extra kilo.
 • Glöm inte att det också kommer att försvaga din aptit lite, vilket innebär att du kommer att äta mindre och som du får från måltid till måltid utan att äta mellanmål mellan dem.
 • n annan intressant sak är att denna drink från antiken hjälper till att förhindra att dina insulinnivåer stiger, och det håller också lipider från att tränga in i cellerna. llt detta kommer gradvis minska dina kroppsfettnivåer.

3. Det är en underbar diuretikum och stimulerande för levern

 • Grönt te är bra för avgifta kroppen genom att eliminera skadliga produkter som bygger upp i blodet och tarmar.Det bidrar till att ta bort mättat fett i urinen, tillsammans med andra substanser som skapar inflammation och gör du känner uppsvälld ...
 • Utöver detta, är grönt te bra för att stimulera och reparera bukspottkörteln och levern. Det främjar optimal funktion deras, och tack vare deras höga halter av antioxidanter, bidrar också till att skydda dem från skada.

Hur borde du dricka grönt te för att främja hälsosam viktminskning?

1. För att uppnå en hälsosam viktminskning med grönt te måste du dricka 

2. Drick den första koppen på en tom mage och tillsätt saften från en halv citron.

3. Den andra koppen ska vara full i 20 minuter efter dagens huvudmåltid. Detta förbättrar matsmältning och näring och Vi bör också påminna dig om att aldrig tillsätta vitsocker till grönt te. Det är bäst om du inte lägger någon form av sötningsmedel, men om du tycker att det är mycket bitter, kan du lägga till en tesked honung (7, 5 g).

4. fter middagen, drick din sista kopp grönt te. Försök göra detta minst en halvtimme innan du lägger dig. Varför? 

5. Du kommer att börja märka resultat efter cirka två månader, men du måste också komma ihåg att 

 • läsk och söta drycker
 • CakesDeserts
 • ött kött
 • raffinerat mjöl
 • Korv
 • mejeri~~POS=TUC produkter~~POS=HDCOMP med vispad

6. Vanliga 

 • Du bör vara försiktig när du dricker grönt te regelbundet om du har högt blodtryck (glöm inte att det innehåller koffein).
 • Kom också ihåg att dricka grönt te mellan måltiderna kommer att förhindra korrekt upptaget av järn och kalcium, så se till att du vänta minst 20 minuter efter att du har ätit tills du dricker din kopp te.
 • Slutligen aldrig överstiga den rekommenderade för då kan det vara ett njutningsmedel som är för farligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar