Kan du gå ner i vikt med äppelpajäger?

 Vi vet redan att det hjälper matsmältningen, det är urindrivande och att det är rik på kalium. Men kan du gå ner i vikt med äppelpajvinäger? Är det säkert att dricka, eller Låt oss berätta!

antningsegenskaper

Som våra morföräldrar visste var det inget bättre än en matsked äppleidereddik blandad med vatten för att förbättra matsmältningen och förhindra gas. Har du någonsin provat det? Det finns många sorters äppelpajäger, så det är alltid värt ett försök. Fungerar det verkligen? Är det säkert eller kommer det att finnas oönskade biverkningar? ideridereddik kan faktiskt tas som ett tillskott till en hälsosam kost, men kom ihåg - du bör aldrig konsumera bara applesidacne under en dag. Hur man går ner i vikt med äppelsidäger.

 • Detta beror på att ättiksyra innehåller ättiksyra, vilket hjälper till att förhindra förstoppning, hindrar bakterier i att ackumuleras i tarmslimhinnan och stoppar gas. Det är mycket användbart om du har långsam matsmältning eller uppblåsthet, särskilt mot slutet av dagen. Så applesid acne kan vara en utmärkt hjälp för att eliminera ämnen som vi inte behöver i kroppen.
 • Visste du? å, nu gör du det. Om du försöker att dricka ett glas vatten med en eller två matskedar före måltiden märker du att du inte känner att du behöver äta för fort eller för mycket.
 • Vad är kärnan i vitamin ? Det hjälper till att ta hand om huden, ger fukt och återställer elasticitet.
 • Tack vare kaliumhalten Detta mineral hjälper till att göra blodet lite mer grundläggande, vilket hjälper till att bekämpa yrsel, förhindra vätskeretention, lindra kramper och mycket mer.
 • mindre fullt, och kroppen kan fungera mer effektivt.

Hur går ner i vikt med applesidereddik?

 Hur? Ha en matsked i ett glas vatten, blanda väl och drick det - som vi sa - innan du äter. Gör detta innan du äter frukost, lunch och middag. Vissa människor gillar att blanda lite honung till smak, men i allmänhet är det inte nödvändigt och du kommer omedelbart att börja se de positiva resultaten.

Men kom ihåg att du bara kommer att gå ner i vikt om du kompletterar äppelpajäger med en hälsosam och balanserad kost. Du kan ta en cheeseburger med påfyllningar, bredvid pommes frites och en bit tårta innan du exempelvis dricker äppelpaj, men det är ingen mening. Du vet att du ska gå ner i vikt, du måste göra en rad olika förändringar och begränsa intaget av fett, stekt mat, godis och färdigförpackade livsmedel som är värsta. yt ut dessa livsmedel med hälsosammare alternativ rik på fiber, vitaminer och mineraler. Tillsammans med äppelödem, kommer matsmältningen att fungera bättre, din kropp kommer bättre kunna rensa sig och du kommer att bränna mer fett. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar