Tjocktarmen och bränna fett med linfrö

 har många kända egenskaper. Det används i många olika behandlingar och två av de mest populära är att rensa kolon och bränna fett. Vill du veta hur? Där kan du ta reda på i den här artikeln, som förklarar hur du kan . Läs vidare!

Första lite bakgrundsinformation. Din matsmältningssystem (tjocktarmen) har till uppgift att eliminera parasiter och osmält mat från kroppen. Problem uppstår när något av detta inte tas bort korrekt. Toxinerna staplar upp och orsakar problem när de går in i blodet . Detta kan skada kroppen.

ågra av de problem som du kommer att uppleva är förstoppning, diabetes, förhöjt metabolism, lever- eller njursjukdom, vision eller hörselproblem, gikt, cancer, dålig hår och naglar tillväxt, grå och livlös hud.

Kopplingen mellan kolon och viktminskning

Kanske du undrar hur man rengör tarmen för att gå ner i vikt. Det första du behöver göra är att rengöra din tarm. Du bör också veta att inte allt vi äter behöver vara i kroppen. Detta är vad vi kallar avfall och som vi har nämnt tidigare, kan det ackumuleras i matsmältningssystemet och få dig att känna svullen och ohälsosamt. Detta gäller speciellt om du har ett dagligt intag av mycket vitt mjöl, socker och fett.

Dessa dåliga vatten kan också orsaka abdominal smärta, obehag, viktökning och allergier samt matsmältningsproblem.

Från det ögonblick du bestämmer dig för att rengöra tjocktarmen, antingen för att gå ner i vikt eller att bli av med slaggprodukter, måste du ändra din kost för att inkludera hälsosammare livsmedel, såsom frukt, grönsaker, fullkorn, nötter och andra livsmedel med mycket fiber.

Vad är så bra med linfrön?

Linfrö innehåller näringsämnen som är bra i kampen mot cancer. Linfrö blockerande flödet av östrogen, genom att stimulera detta hormon (detta beror på den höga halten av omega 3). Linfrö innehåller även substanser som reglerar blodtrycket och artär, som linfrö ett bra val för att balansera metabolismen, absorptionen av kalcium och upprätthålla energi.

Samtidigt innehåller linfrö innehåller mycket fiber, mer än andra korn. Detta gör linfrö till supermat. Linfrön rekommenderas i alla välbalanserade dieter för att sänka kolesterol, förhindra förstoppning och gå ner i vikt.

Som om detta inte vore nog, linfrö också bidra till att minska risken för bröst-, prostata-, lung- och tjocktarmscancer. Linfrö är också mycket bra från följande villkor:

 • Stress
 • Diabetes
 • Vatten i kroppen
 • produktionen av spermier
 • Depression
 • allergier
 • Gland Funktion
 • ild problem
 • Och mycket mer ...

Hur man använder linfrön för att rensa kolon och gå ner i vikt?

De flesta behandlingar för att rensa tarmarna fungerar endast med en liten del av systemet, cirka 50 centimeter. Dessutom använder de mycket speciella ingredienser för att uppnå det önskade målet. Med det sagt är det bästa sättet att rensa hela kolon att äta linfrön i tre veckor i följd.

Denna behandling kommer att ge en fullständig rengöring av hela kolon genom att ta bort allt överskott av osmält mat och parasiter. Samtidigt behålls den naturliga tarmfloran. . ffekten på ämnesomsättningen är mycket bra.

Linfrö absorberas lätt och tar bort toxiner från kroppen. Det minskar också kolesterol och sänker nivån av socker och fett i blodet. För att rengöra tjocktarmen med hjälp av linfrö är bra för personer som lider av:

 • 
 • magsår, gastrit eller kolit
 • 
 • Fetma eller lipidmetabolism

under de kommande tre veckorna, bör du ersätta din vanliga frukost med denna mat:

 • : landa en matsked linfrö mjöl med 100 ml kefir (linfrö kan köpas i hälsokost och livsmedelsbutiker)
 • : landa tre matskedar linfrömjöl med 150 ml kefir

Genom dagen bör du äta så sunt som möjligt, helst rå mat . Ät mycket grönsaker, frukter, helkorn, nötter och vatten. Om du inte hittar kefir kan du använda grekisk eller naturlig yoghurt.

n annan recept för användning av linfrö gå ner i vikt och renar tjocktarmen

bör Denna variant ätas varje dag under en hel månad. Detta kommer att hjälpa dig att förlora omkring 5 kg, om du kombinerar det med en hälsosam kost, motion och massor av vatten (två liter per dag). Koka en matsked linfrö i en kopp vatten. är vattnet har en grov konsistens är det tydligt. Silka påsen och drick den före lunchen. Du kan göra vad du ska dricka på förhand. Kom ihåg: ftersom det här är en naturlig laxermedel, kommer du att upptäcka att du oftast är på resande fot än vanligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar