äTa risgrynsgröt och gå ner i vikt

isgrynsgröt är en typisk barns rättigheter, vilket är fylligt och med många näringsegenskaper. Denna gröt innehåller vitaminer, proteiner och kalcium. Du kan äta ris ris varmt eller kallt och det är ett perfekt komplement till fysisk aktivitet.

Och om det inte räcker föreslår ny forskning att risgröt kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Det verkar nästan för bra att vara sant! I dagens artikel kommer vi att dela lite mer information om fördelarna med risgröt.

Ät ris efter träning

Låt oss främst fokusera på denna matens näringsegenskaper. Vi vet redan att det är idealiskt att träna. 

De många fördelarna med rismjölk Fördelarna för denna söta behandla som vanligtvis ges till barn, kan delas in i de tre huvudingredienser:

is

Du kan använda antingen vitt eller brunt ris.

Den första varianten smälter snabbare, men den andra är friskare och innehåller mer fiber. Vad är ris en bra källa för kolhydrater, och det hjälper till att återställa glykogen lagrar dina utarmat muskler efter träning.

Milk

Om du är laktosintoleranta, kan du välja mjölk gjord av

mandel , kokos eller hirs. Om du väljer att använda konsummjölk, se till att det är lätt mjölk eller skummjölk för att undvika att öka din fetthalt. Mjölk är full av protein (vassle och kasein) och kolhydrater (laktos)

, som också hjälper till att återställa glykogen förråden. Det hjälper din kropp att absorbera de aminosyror som behövs för att utföra alla viktiga uppgifter. Cinnamon

Kanel ger Gröten en speciell smak, medan det har många näringsmässiga fördelar.

lla idrottare bör lägga på kanel till deras kost. Det bidrar till att bekämpa inflammation, sänka blodtrycket, eliminera influensaliknande symtom, minska kolesterol, bekämpa diabetes, och det har antioxidativa effekter som hjälper matsmältningen. Hur gå ner i vikt med risgrynsgröt

Denna tillfredsställande, näringsrik, lätt och energisk rätt kan hjälpa dig att gå ner i vikt när du äter det efter träning eller på morgonen med frukost.

Om du är den typen som inte gillar att äta så mycket när man bara har vaknat, eftersom det ger en tung känsla hela dagen, eller om du letar efter något annat än den vanliga kaffe Det rekommenderas också för dem som utför mycket ansträngande aktiviteter under dagen, eftersom det ger mer energi än en frukt eller någon juice. är du har gjort detta ris kan du lagra det i kylskåpet i upp till tre dagar.

Vi rekommenderar att du läser

Friskare sätt att dricka kaffe 

1 liter mjölk (typ du väljer)

 • 1 kopp vitt eller brunt ris (200 g)
 • 1 kanelstång
 • skal från en citron (valfritt)
 • sötningsmedel eftersmak (valfritt)
 • Metod

Ha mjölk, kanelstång och citronskal i en kastrull.

 • Koka mjölken.
 • Ta riset och minska värmen till medium.
 • ör med en trästege regelbundet för att förhindra att den fastnar.
 • fter 20 minuter måste blandningen ha en mer krämig konsistens.
 • Ta bort kanelstången och servern i koppar eller skålar.
 • Stänk med kanel och fräscha.
 • Lägga till riskorn till din dagliga kost kan hjälpa dig att gå ner till 1, 5 kg per vecka. aturligtvis ta hand om vad du äter och kompletterar din kost med daglig träning och två liter vatten.

kan n daglig meny exempelvis innefatta: 

 • Mellan måltid vid lunchtid, en persika och ett äpple
 • Lunch: en liten del av fisk eller kyckling, en tomatsallad med morötter och en kopp ris pudding för dessert
 • Snacks eftermiddag: en grapefrukt och en kiwi
 • Middag: så mycket ris pudding du vill ha
 • Före sänggåendet: en kopp te
 • och vad rismjölk?

Inte alla gillar att äta risgrynsgröt, och de letar efter alternativa

 ner i vikt utan att förlora alla fördelar med denna maträtt. tt bra alternativ är rismjölk, som inte bara är en bra ersättning för mjölk, men det är också uppfriskande och tillfredsställande. Och det är mer: rismjöl har mer kalcium än mjölk från någon annan källa. Detta gör den idealisk för dem som är veganer, män i klimakteriet eller gravida kvinnor.

ismjölk hjälper dig att bränna kalorier eftersom det innehåller lite mättat fett och laktos. Detta minskar dina nivåer av "dåligt"

kolesterol, Det har renande egenskaper och ger en bra mängd av D-vitamin, som, enligt den senaste forskningen, bidrar till fettförbränning och kan också vara en stor hjälp för att gå ner i vikt. ndra vitaminer som finns i rismjölk innehåller -vitaminer, 12 och -vitaminer. Denna mjölk ger också järn, magnesium och selen.

rismjölk är mer lättsmält än andra typer av mjölk som djur eller växtbaserad,

så det rekommenderas för dem som har regelbundna problem med matsmältningen eller halsbränna. Det är mycket tillfredsställande och näringsrikt för patienter som är nyopererade, svaga eller har förlorat aptiten. Spårämnena i rismjöl stärker och stimulerar ditt immunsystem,ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar