Eliminera love handtag på baksidan

är dagarna blir varmare börjar vi tänka på helgdagar och baddräkter. Kanske åt vi lite mer än vanligt under vintern, och nu kanske vi vill gå ner i vikt eftersom kärlekshandtagen inte är så attraktiv.

I den här artikeln visar vi dig hur du tar bort rullar av fett på ryggen bildas som ett resultat av dålig hållning och se till att vi inte vill ha på oss bikini.

Säg adjö till rullar av fett på baksidan

 men oftast vi inte är motiverade att göra något åt ??det förrän vi är i en hiss eller garderob med speglar på alla sidor och har en panikattack. som bildas på ryggraden, under armhålorna, eller under bh är fruktansvärt, vi kan inte förneka det.

Om du har kärlek handtag på ryggen, och du vill vara redo för sommaren och stranden, finns det några övningar du kan göra för att minska hur mycket de ser och de kommer att få dig att se bra.

Övning för att eliminera ryggfett

 Om du inte brukar träna, kan du minska antalet repeteringar och komplettera det med att springa.

 • Lägg ner på mattan och sträck dina armar framåt så att dina öron berör dina axlar. Utan att röra golvet böjer du ryggen så att dina ben är väl placerade på golvet. Återgå till startposition. Detta är en repetition. Fyll i minst en uppsättning av 10 repetitioner för att starta, och gör sedan två uppsättningar tio varje senare.
 • i samma position som övningen ovan, placera handflatorna bakom huvudet och lyft överkroppen som tidigare. Återgå till startposition. Utför två uppsättningar med 15 repetitioner vardera.
 • Med händerna bakom huvudet, böj ryggen åt vänster sida och upprepa med höger sida. Gör två uppsättningar av tio repetitioner på varje sida.
 • Knael och placera dina palmer platt på mattan (som en hund) och slappna av i ryggraden. öj din rygg som en katt och sedan ner som om du försöker röra golvet med din mage. 

Diet för att eliminera kärlekshandtag på baksidan

Förutom träning är det bra att ha en diet som hjälper dig att gå ner i vikt. tt äta för mycket fett är en av anledningarna till att ryggen inte ser ut som du vill ha det. Du måste sluta äta mättat fett en stund. Du bör också ta bort dessa livsmedel från din diet: rött kött, korv, mejeriprodukter, bearbetade livsmedel och vitt socker (och de som innehåller den, såsom soda). lla dessa livsmedel orsakar att fett ackumuleras på din kropp.

Om du bara tränar kommer du inte att uppnå någonting: du måste följa en diet som är korrekt. Dieten är mycket viktig för din hälsa, inte bara för att hålla dig smal. Det är lämpligt att inkludera naturliga fettförbränningen livsmedel till din diet som:

 • Grönt te
 • grapefrukt
 • Saft av morot och selleri
 • Tomatjuice med aloe vera och citron

Till frukost, prova att dricka en av efter att hjälpa dig att bränna fett:

 • Tranbärsjuice juice~~POS=HDCOMP
 • Färska pressad citronsaft
 • Te av horehound med citron

Ytterligare tips för att eliminera love handtag på baksidan

Vi har redan talat om kost och motion. Har vi glömt något? Du kan alltid förbättra dina resultat med några naturliga tips och åtgärder, som dessa:

Massage

Om du inte når taket i ryggen för att utföra en massage själv, tveka inte att boka en session på ett spa eller en avdelning för massagebehandling. Det kommer att göra dig avslappnad och minska ackumulerade fett och vätska om du går för lymfdränering.

Leirmasker

n gång i veckan bör du anbringa koppel på ryggen och massage i mjuka cirkelrörelser. Om du inte kan komma dit, prova att använda en baduppsats med ett handtag, till exempel. 

Kontrollera din position

 är du räker ryggen ser du smalare och sexigare ut.

Ta ett dopp

Simning är en hel kropp träning, vilket stärker ryggmuskulaturen och förhindrar fett från att ansamlas.

lösa kläder

är du går på diet och träning blir det bättre att bära löst sittande kläder för att inte framhäva dina problemområden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar