öVningar eliminerar fett på ryggen

. Men vi behöver inte lyfta ett ton för att se resultat. Vi kan börja med 

. För att uppnå detta finns särskilda övningar som strama och ta bort fett från dem - särskilt mage, rumpa, lår, bröst eller rygg. Du vet säkert övningar som fokuserar enbart på buken eller ben, och glömma att . Detta kan kraftigt ändra utseendet på din bodybuilding.

dessa irriterande "magen fett" på baksidan är vanligtvis ett problem när du använder en sport-bh, baddräkt eller en tight klänning. Detta område är benägen att ansamling av fett, och borttagande kräver en hel del  Om du är intresserad av att lära hur man kan eliminera tillbaka fett, bör du läsa vidare.

övningar som stärker ryggen och bränna fett

xercise 1

Kavla ut en yogamatta. Lie nedåt och armarna sträckta framåt (eller bakåt huvudet). Utan att lyfta fötterna försiktigt sträcka på ryggen upp, sedan tillbaka till utgångsläget. Utför två uppsättningar av denna övning, tio repetitioner per uppsättning.

xercise 2

samma position som i övning 1. Den här gången placera händerna på halsen. Lyft överkroppen från mattan och tillbaka till startpositionen. Två uppsättningar med 15 repetitioner vardera.

xercise 3

samma position som tidigare, men den här gången i stället för att lyfta upp ryggen stretch dig till en och sedan den andra sidan (som om du vill se vad som finns på den högre, sedan vänster sida). Tenn för att hålla resten av kroppen tyst.

xercise 4

Har du ska komma i yoga pose känd som "cat". Koppla av i ryggen och sedan sträcka ut den uppåt så långt du kan (som en katt skulle göra). Dra sedan magen ner till golvet som om du ville lägga till dig. Upprepa denna övning fem gånger.

Swimming

Simning är ett utmärkt sätt att träna din ryggmusklerna på. Samtidigt är det en mycket avkopplande aktivitet. Det är ett utmärkt sätt att få motion på att stärka ryggen och ta bort överflödigt fett från baksidan.

tyngdlyftning

. Du kan använda hantlar för att stärka och bygga muskelmassa, vilket ökar ämnesomsättningen. Det hjälper dig att bränna mer fett - även när du vilar. llt du behöver göra är att träna lite styrka varje dag. Det finns ingen anledning att lyfta tunga vikter, bara några kilo kommer att göra susen.

intervall

Konditionsträning  Intervallträning hjälper dig att eliminera fetma. Du kan fritt välja vilka aktiviteter du gillar, till exempel springa, jumping jacks, elliptisk träning, cykling eller hoppa rep.

Crunches

Även om vi vet att buken övningar såsom crunches inriktning på magen, de kan också hjälpa dig att bli av med fett i nedre delen av ryggen. Träna hela magen med fokus på sidorna (höfterna). Du kan också lägga till sidor och statisk sträckning.

ästa resultatrekommendationer

  • Vi vet att att bli av med oönskat fett är ett komplicerat mål. Det kan bara uppnås med stor disciplin och ansträngning. ygget kräver mer träning och ansträngning eftersom det är ett svårt område. Men om du följer de ovan nämnda övningarna kommer du snabbt se resultaten.
  • Kom ihåg att för att förlora oönskat fett är det viktigt att ha en balanserad kost, fri från fett, stekt mat, socker och mer.  som frukt, grönsaker, grönt te, vatten, mat med hög fiber och protein etc.
  • yggmassage är också en bra idé. Det kommer gradvis att eliminera valarna på baksidan.
  • Kom ihåg att en bra attityd stärker din rygg. Du bör alltid försöka ha en upprätt inställning.

Vi hoppas att du haft den här artikeln!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar