Bli av med magen fett på rygg med enkla övningar

I kampen mot fett och Valka på vissa platser, koncentrerar vi oss ofta på områden såsom buken, lår, skinkor och armar. Det här är naturligtvis platser där fettet är mest synligt. ygg är ett område som de flesta ignorerar, samtidigt som det är en plats där det är svårt att arbeta med.

Strax under benet finns ett fettområde som gör att vi ser ojämn ut. Lyckligtvis kan dessa valar elimineras så att vi kan återfå vårt naturliga utseende och gå med de återstående kjolarna vi drömmer om.

Om du är redo att bli av med dessa valar på ryggen borde du ta med dessa utmärkta övningar. 

Push-ups

push-ups är en av de vanligaste metoderna i de flesta utbildningsprogram.  Det är viktigt att träna korrekt. Håll din kropp i en rak linje från topp till tå.

Sidplank

Placera yogamattan på golvet och ligga på vänster sida så att armbågen ligger strax nedanför axeln. är du väl är på plats, höja dina höfter från golvet och dra åt magmusklerna. Håll din kropp rak. 

Träningsboll

Lägg ditt ansikte på ett träningspass. röstet borde vara mitt i bollen. Låt fingrarna peka på golvet och hålla fötterna ihop på golvet. Låt dina armar hänga lös och försök hålla balansen. Lyft armarna långsamt och bilda en "Y" med din kropp. Håll positionen i 15 sekunder. 

Handböcker

Ställ någonstans där du har lite utrymme. Ta en handbok om 3-6 kilo. Stå med benen vid höftbredden. Knäna måste vara böjda. Sänk din överkropp något framåt så att den är parallell med golvet. Håll handboken framför, håll dina höfter mot väggen för bättre balans. Lyft upp handledningen upp till axlarna. Upprepa 10-15 gånger.

Hisshiss

Placera dina fötter vid höftbredd och ta en handbok i varje hand. öj dina knän och sänk din överkropp så att du får en vinkel på 45 grader. Håll båda styrningarna parallella med golvet och höja dem till sidorna. Håll handböckerna i axelhöjd och sänk dem långsamt. Gör två uppsättningar med 12 repetitioner i varje.

edåtriktad hundshållning

. Hitta en plats där du har tillräckligt med utrymme att sträcka. Kniel på golvet och lägg händerna framför dig, med din handflata nedåt. Tryck från med klackarna, håll dina armar i linje med kroppen. Om du är tillräckligt flexibel kan du placera klackarna platt mot golvet.Håll positionen i 15-30 sekunder.

Kardiovaskulär träning

lla bra träningsrutiner bör omfatta en kardiovaskulär övning som kompletterar styrketräningen. Denna typ av träning är en utmärkt fettbrännare. Det minskar kroppsfett, även valarna på baksidan. För att uppnå ett synligt resultat behöver du bara 30 minuter varje dag . Försök att gå, jogga, springa, hoppa rep, cykla, använda en elipmaskin, simma eller ta en timme aerobics. ftersom du kan öka intensiteten i din träning får du bättre och större resultat.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar