Bra övningar för smalare midja

Förvärv av nya jeans, kort topp eller en minikjol, kan du ofta få oss att önska att vi var något smalare midja . tt minska midjan är inte bara viktigt för utseende men också av hälsoskäl. tt av de bästa sätten att forma midjan är genom några bra och enkla övningar.

Först och främst måste vi säga att det inte finns någon magisk stavformel som fixar allt på en gång. Var och en av oss har sin egen författning och ämnesomsättning. Det betyder att någon uppnår resultat snabbt, medan för andra tar det längre tid. Vad du behöver är viljestyrka och uthållighet. Och då måste du veta att det är värt det. Kanske bör du försöka!

Grundläggande råd för att minska midjemålet

1. Dietary

örja dagen med en rensning juice, 

fter en halvtimme äter du en utsökt frukost: en bit fullkornsbröd, flingor eller yoghurt med frukt. Kom ihåg att frukost är viktig. Fördela de andra måltiderna hela dagen, men kom ihåg att äta små portioner.

liminera mejeriprodukter, magert kött och godis från din kost. Och  Drick ingefära, grönt te, maskros och aloe vera.

2. Fysiska övningar

 n hemma och en utomhus.

  • Välj mellan att gå en timme eller springa fort i femton minuter.
  • Den andra omgången kan ske hemma och ska vara i minst en halvtimme. I den här artikeln kommer vi att lägga fram förslag på enkla övningar du kan göra hemma.

3. Undvik vätskeförlust

 Glöm inte att ta med en flaska vatten när du går hem. Då kan du dricka lite och undvika vätsketab under dagen.

4. Sitt inte stilla under långa perioder

. Tänk på hur mycket tid du tittar på och tittar på TV eller hur mycket du sitter framför datorn. Stå upp och flytta lite varje timme.

5. Var konsekvent

Du måste vara konsekvent i din önskan att gå ner i vikt. tt byta kost och börja träna varje dag kan ofta vara svårt.  Detta gör att du känner dig bekvämare när du tränar, och att du har någon som diskuterar hälsosamma matvanor med. tt dela med vänner hjälper till att skapa motivation.

Övningar som minskar midje och höft mål

en Lift

Stå på alla fyra.Lyft ett ben rakt bakåt tills det bildar en rak linje med dina höfter. 

Höftlyftning

Ligga på baksidan med böjda ben och fotsulorna i marken. Sträck ut armarna utmed kroppen. 

Sidolift

Ligga på ena sidan och lyfta ett ben som visas på bilden. Gör sedan små cirklar i luften, försiktigt från en sida till den andra. 

enflex

I denna övning ska du stå upprätt. Sprid dina ben lite och håll händerna på ryggen. Lyft ett ben (var försiktig med att inte tappa balansen) och  Upprepa med det andra benet.

Knebøy

Denna övning är enkel att genomföra och . Stå rakt och sträck ut armarna, böj sedan knäna som om du ska sitta på en stol. Försök att upprepa träningen tio gånger.

Som du kan se är dessa övningar enkla att genomföra. llt du behöver är att se till att du har en ledig halvtimme varje dag för att utföra dessa övningar . Sätt på musik, då kommer dina träningspassar att bli en trevligare upplevelse. Kom ihåg: Det viktiga är att du är konsekvent och uthållig, så nå ditt mål!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar