Isterapi för kroppskonturering och viktminskning

Har du hört talas om tekniken som kallas isterapi och vem använder förkylningen för att hjälpa dig att gå ner i vikt? Vill du veta mer? Kolla in den här artikeln! Kall för viktminskning?

Ja, du läser korrekt. Det kan vara något tabu som är förknippat med att använda kall som behandling, men det kan vara mycket fördelaktigt.

För om du till exempel har ont i halsen, kommer det att äta krossad is känns mycket bättre för halsen än att dricka varmt te , eftersom kylan kommer både lugna irritation och vara uppfriskande samtidigt. Men vi kommer att berätta mer om en annan gång. u kommer vi att fokusera på förhållandet mellan is och viktminskning. Om du har försökt andra metoder med värme och lyckats gå ner ett kilo, kanske du är intresserad av att försöka isterapi.

Många studier visar att isterapi på vissa delar av kroppen bidrar till att bränna fett

. Det är verkligen mycket effektivt för att minska storleken och stärka hudvävnaden. Om du inte tror på det, tänk bara på hur kroppen känns efter att ha varit kallt bad eller efter en simtur i en ouppvärmd pool. Vad är isterapi?

Kanske förstår du inte hur is kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Isteroterapi använder isen i kroppsdelar som har förlorat sin form eller är överviktiga för att dra åt och smala dem. renar kroppen

 • Stramar och formar vävnads
 • 
 • Förbättrar celluliter
 • 
 • Förminskar med bara några sessioner
 • Isterapi började i Mexiko i början av 2000-talet och är ett innovativt massageteknik, vilket i kombination med en hälsosam kost och motion har viktiga effekter på kroppen.

esultat är synliga efter den första behandlingen ökar absorptionen av fett och stimulera produktion av nya celler. 

Du kan använda ett påse eller gelpaket som är utformat för specifika delar av kroppen som ögon och mage . Du lägger bara dessa i frysen och placerar dem i de områden du vill behandla. Om du vill prova isterapi hem, kan du bara lägga till några isbitar i en påse som du packa in i ett tunt tyg, tillsätt sedan detta i de områden du vill strama upp huden eller gå ner i vikt. I stora städer i US och uropa finns specialiserade kliniker där du kan njuta av isterapi

. pplicera först en speciell lera för rengöring och exfoliering av huden, aktivera blodcirkulationen och förbereda området för nästa steg.n glassmassage avslutar sessionen. Inga biverkningar har rapporterats. Isteroterapi rekommenderas för alla som vill strama upp huden och gå ner i vikt

. Det är inte bara för kvinnor, även om 95% av användarna är kvinnor. Isteroterapi rekommenderas speciellt för kvinnor efter födseln och amning. Det är mindre invasivt än andra tekniker, har inga kontraindikationer och kan användas omedelbart efter födseln. Förutom isterapi användas av kvinnor över 40 år som börjar märka mindre fasthet i kinderna, skinkor, mage, etc.

 Det finns många olika typer av glass på marknaden som ökar effektiviteten av behandlingen om du vill göra det hemma. Till exempel ger vissa olika typer av oljor och naturliga örter extra kraft förutom bantning och åtdragning.

Du kan göra:

nti-stretch är

 • 
 • är att bekämpa slapp hud
 • 
 • för att utföra isterapi hem

du kanske inte har tid eller pengar att gå till en specialiserad klinik i en storstad. Oroa dig inte!

Du kan njuta av en effektiv ister bekvämlighet bekvämt i ditt eget hem. 

3 msk åkerfräken

 • n handfull rosmarinblad
 • 3 matskedar snabbkaffe
 • n handfull murgröna
 • 900 gr grönt te eller yerba
 • ½ liter vatten
 • Procedure

Koka ingredienserna i 15 minuter. vlägsnas från värme och låt svalna till rumstemperatur. Häll i en plastbehållare (ännu bättre om du har en glassfack) och lägg i frysen tills den har fryst.

är detta är frusen, kan du använda den frusna isen att massera (alltid i cirkelrörelse) de områden du vill minska eller göra fastare.

Observera om du har mycket känslig hud: pack isen i en trasa eller plastpåse för att undvika skador på huden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar