Ner i vikt med tre friska smoothies

 llt du behöver göra och se till att du har en varierad kost som uppfyller dagliga behov av vitaminer, protein, fibrer och mineraler.

naturliga juicer och friska smoothies är ett utmärkt sätt att kombinera olika livsmedel som så småningom kommer att hjälpa dig att bli av med de extra kilo. Vi förklarar hur med tre recept på välsmakande och hälsosamma smoothies.

Massor av friska smoothies

1. Smoothie med ananas och aloe vera

Detta är en av de mest populära smoothies när man ska gå ner i vikt. : Det fungerar som ett laxermedel, diuretika, desinfektionsmedel, föryngrande och rik på antioxidanter. Kombinera detta med de fantastiska egenskaperna hos aloe vera ger dig en smoothie som ger dig vätska och att det både rengör och laddar kroppen. Det hjälper matsmältningssystemet och tarmen genom att ta bort toxiner och överflödigt fett.

Denna dryck tar hand om din hälsa och hjälper dig att minska din vikt, lite efter en liten stund.  • Det är väldigt enkelt. ftersom denna smoothien ser ut att rengöra,  esultatet är att du blir av med avfall och farligt fett. Idag kommer du att följa en diet bestående av sallader, grovt bröd, frukt och grönsaker. v denna anledning bör du börja med att dricka två glas ananasjuice till lunch.
  • . tt göra detta är enkelt: Skär ett tjockt blad med aloe vera. Ta bort törnen och öppna bladet. nvänd den vita och saftiga maten som ligger i mitten. Lägg det i en mixer och häll ett halvt glas juice, du kan använda citronsaft eller äppeljuice. På så sätt smakar drycken bättre och det är lättare att få det i det.

2. Grön smoothie

. Du undrar vad den innehåller? Denna underbara smoothie innehåller persilja, citron, selleri, spenat, ingefära, gurka och äpple. Här hittar du allt du behöver för näringsämnen såsom vitamin C, 6, fiber, folsyra, omega-3 och antioxidanter. Du kan helt enkelt inte missa den här.

Du borde dricka den till frukost i tio dagar i förväg och sedan ta en 20-dagars vistelse. Det är så enkelt det är.  • . Det är väldigt lätt att göra. ara tvätta alla ingredienser, som är: saften från en citron, tre delar persilja, en selleri, träd bladspenat, en tesked mald ingefära, en halv gurka och ett äpple med huden (men utan frön).
  •  Lägg ett halvt glas vatten för att göra det tunnare och lättare att dricka. Det här smakar bra! Du kan börja dagen med mycket energi och du behöver inte äta mellan måltiderna. fter tio dagar har du befriat dig från mycket onödigt tjockt och gav din kropp en bra renhet. Under dessa tio dagar, glöm inte att hålla dig borta från feta matar, godis, raffinerat mjöl och söta drycker.

3. Smoothie med grapefrukt och päron

Vi känner alla till pärmens hälsofrämjande egenskaper.  Lampan innehåller mycket fiber, vitaminer, mineraler, antioxidanter och mycket få kalorier. Lägger till grapefrukt, du får en utmärkt dryck som brinner fett och ger kroppen bra näringsämnen. Ska du stå över detta? bsolut inte!  • Detta är en smoothie som blir din frukost i tio dagar. Precis som den gröna smoothienen över . Du kommer snabbt se hur effektiv denna drink är. Du behöver: en medelstora päron och juice från en grapefrukt. Lägg allt detta till mixern med ett halvt glas vatten. Det är viktigt att du blandar det här väl tillsammans så att du får all saft från glödlampan och alltså dess goda egenskaper. Drick detta till lunch.

Du kan dricka någon av dessa tre smoothies. Välj den du gillar bäst och med de ingredienser som är enklaste för dig att hitta. Kom ihåg att vara konsekvent och kombinera dessa drycker med en hälsosam, balanserad och låg fet diet. Det är också lämpligt att träna varje dag. n timmes promenad är allt du behöver. Inte svårt alls!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar