Saft med ingefära, gurka och mynta för platt mage

tt ha en är drömmen för många. Ibland kan det extra fettet i detta område bero på en typisk buksvullnad - vätskeförsamlingar som kan göra att det ser ut som om du har gått upp i vikt. Med denna enkla dryck baserad på ingefära, citron, mint och gurka kan du minska denna svullnad. Låt oss förklara lite mer!

citron, mynta, ingefära och gurka för platt mage

Ibland markera säker på att magen "utbuktningar", gör dina muskler inte visas så bra längre, och det ser lite lösare ut . Det har inget att säga om du är tunn, uppblåst eller har en platt mage från början. Du vet inte vad du ska göra för att göra din mage ser smalare och inte så blåst ut. Du måste komma ihåg att sådant fett är vanligast hos kvinnor. Fettet i detta område är mycket resistent även vid träning.

Du har definitivt upplevt följande förut: Magen ser platt på morgonen, men blir större under dagen och det ser bra ut efter måltiden. Men varför händer detta? För det mesta beror det på en stillasittande livsstil. Din kost är också grundläggande i det här fallet. Det finns några livsmedel som favoriserar uppblåsthet som och till och med sallad eller baljväxter.

edre citronad kan hjälpa dig att minska svullnad i mageområdet, men hjälper dig också att ta bort vikten runt det här området i magen som alltid är så kritiserad. Vi kommer att förklara varför:

1. Citron

Denna sura frukten innehåller askorbinsyra, vilket ökar matsmältningen, hjälper kroppen att absorbera näringsämnen och bryta ner maten lättare. vilket med andra ord innebär: på grund av syran från , kommer kosten vara bättre. Citroner får dig att må bra, förhindra gas och bränna fett. n idealisk metabolisk stimulant för varje diet.

2. Ginger

Förlora vikt med ingefära? Ja, det är möjligt. Ginger är antiinflammatorisk och det innehåller en fantastisk ingrediens som heter gingerol. Denna ingrediens aktiverar funktionen i tarmarna och magen, vilket hjälper matsmältningen och ökar elimineringen av fett. Om du kombinerar ingefära med andra ingredienser, som de som vi nämnde här, får du en idealisk dryck för att få en platt mage

3. Mynt

Få naturliga örter är så fördelaktiga för matsmältning som .Det eliminerar gas, vilket förhindrar magsyra, Det är helt enkelt fantastiskt, om du dricker det som en infusion eller lägger den till disken eller dina efterrätter.

4. Gurka

Gurkor är antiinflammatoriska, lätt att smälta och lätta. Det är vanligt att använda dem för att eliminera vårda din hud ... Så du kan föreställa sig hur stora de kan vara för din kropp. Du bör också komma ihåg att gurkan är ett diuretikum, vilket underlättar elimineringen av vätskor och är bra för att behandla infektioner såsom cystit och nefrit - sjukdomar som har en tendens att få magen att se större . Ingen tvekan , det är bra!

Hur man gör en citronad av ingefära, gurka, citron och mint?

Vad du behöver göra saft

 • 2 liter vatten
 • 1 citron
 • 1 medel gurka
 • 2 msk riven ingefära
 • 10 myntablad

För att skapa

 • Koka 10 mintblad i en kopp vatten. Låt det koka i fem minuter.
 • . Skär lite citronskivor så att du kan sätta dem på citronaden och pressa saften från resten.
 • . är du har gjort det, lägg upp mintinfusionen med citronsaften.
 • Hämta 1, 5 liter kranvatten och töm det i ett glas med infusion av mint , gurka och citron. landa allt bra, lägg till två teskedar av riven ingefära, citronskivor och, om du vill, ett extra myntblad.

löt dricker saft med ingefära, mynta, citron och gurka

Du får två liter saft med receptet, och det gör det till en underbar tonic dryck som du kan dricka under dagen. Det är viktigt att du dricker lemonad efter varje måltid: frukost, lunch och middag, men det är lämpligt att dricka det hela dagen.

Det smakar bäst när det är friskt. Dessutom, om du kombinerar det med låg fetthalt och motion, kommer du att ha den platta magen du vill ha på kort tid. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar