Ner i vikt med äpplen

Idag handlar det inte om att gå ner i vikt, bara om du ser bra ut.  tt gå ner i vikt beror till stor del på en balanserad kost. Lyckligtvis finns det naturliga produkter med egenskaper som kan ge dig en extra boost för bättre resultat. Äpplen är bara en av dessa produkter. De är mångsidiga och läckra och har viktiga fördelar för kroppen när de försöker gå ner i vikt.

Äpplen är en mycket populär frukt och rekommenderas för alla typer av dieter och är lämpliga för många recept samt erbjuder viktiga fördelar för att förbättra hälsan.  som kan hjälpa dig att smala utan att låta dig känna dig hungrig.

Se också: Vad kan havre och gröna äpplen göra för din hälsa?

Hur kan äpplen hjälpa dig att gå ner i vikt?

Vi har i många år vetat att att integrera äpplen i din kost hjälper dig att gå ner i vikt. Äpplen har ett lågt innehåll av natrium, kalorier och fett.  som bidrar till att öka ämnesomsättningen och bränna mer fett.

Om du inkluderar denna frukt i din kost, kommer det att göra din kropp mer vitalitet och energi, bättre fysisk prestanda och hjälpa dig att bränna kalorier mer effektivt. Äpplen är också en rik källa till enzymer som förbättrar näringsupptaget, vilket gör det lättare att täcka kroppens behov.

Tack vare dess innehåll av pektin hjälper äpplen till att reglera blodsockernivån och eliminera överflödigt fett. aturligtvis är dessa fördelar endast möjliga när de åtföljs av en balanserad kost och hälsosamma vanor, som att träna regelbundet.

Vilka äpplen är bäst för viktminskning?

Det finns många olika sorter av äpplen över hela världen. nligt Washington State University's School of utritional Science, , varierar de biokemiska effekterna som bidrar till viktminskning beroende på vilken typ av äpplen det är.

Flera studier har genomförts på 7 olika sorter av denna frukt för att hitta det bästa för viktminskning. Studien observerade effekterna av de biokemiska föreningar som finns i äpplen på en grupp överviktiga möss.

esultatet av studien konstateras att när det kommer till viktminskning, så fungerar gröna äpplen bättre än sorter som raeburn, Fuji, Gala, Golden Delicious, ed Delicious eller McIntosh. Forskningen visar också att ha en obalans i tarmfloran kan orsaka kronisk inflammation som ofta kommer tillsammans med diabetes, men om du äter ett äpple om dagen kan minska denna risk.

 som hjälper dig att känna dig mätt längre.

Vatten med äpple och kanel för viktminskning

Även om det finns många olika sätt som du kan dra nytta av de fördelar som äpplen har att erbjuda för viktminskning, kommer vi denna gång gärna visa dig hur man förbereder vatten med äpple och kanel vilket verkligen hjälper till att stödja din kost.

 , vilket innebär att du kommer att gå ner i vikt snabbare.  • 1 äpple
  • 1 kanelstång
  • kuber
  • 2 liter vatten
  • 1 kannaFill halv kanna med vatten och sedan lägga i vissa biter med äpple och kanelstång. Fyll det mjuka kvartalet med is och tillsätt resten av vattnet. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar