Ner i vikt med en kontrollerad

Du har ofta hört att för att kunna få en lyckad kost måste du äta mindre. Det är sant att det är viktigt att vänja sig äta mindre portioner för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, annars kan du få näringsbrist eller möjligen gå tillbaka till övervikt när du slutar på kosten.

I dagens artikel vill vi ge några enkla tips som hjälper dig och göra dig idealvikt utan alltför stor ansträngning eller utan att behöva offra för mycket

Din mage anpassar sig till

 Du kommer att se hur, om du blir van vid att äta mer eller mindre vid vissa tider, kommer du så småningom att börja kräva samma mängder mat i dessa perioder.

Denna aspekt kan i hög grad hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål. Men annars kan det provocera motsatt svar och få dig att spara fett och gå ner i vikt.

Hur kan du göra det här?

För att börja anpassa din mage till mängden mat du äter, du kan 

 • Det är viktigt att inte äta förrän du har smält föregående måltid, men du vill inte svälta sig själv mellan måltiderna - 
 • Dessa är mycket tillfredsställande mat, och de ger många näringsämnen i små mängder.
 • Vänja att dricka mycket vätska, antingen te eller vatten, mellan måltider, när se till att du äter när du är faktiskt inte hungrig.

Vill du veta mer? Läs: 

Hur lång tid går hungrig?

Studier har visat att Därför känner människor som äter långsamt och tuggar maten sig snabbare än de som äter snabbt och impulsivt.

Du kan testa denna teori före Detta har den extra fördelen att det förbättrar hela matsmältningen, så att du kan äta mindre utan att svälta dig själv.

Tröst

Varför är det att de flesta som äter för mycket behöver känna sig nöjda De har förvirrat sitt behov av att äta för känslan av ömhet i samband med övermålning.

I många fall detta krav associerad med behov som inte uppfylls, perioder av sorg eller sorg, eller perioder av stress och utmattning.

kommer kroppen att försöka fylla en känslomässig tomrum genom att ge den energi, men om du inte kontrollera vad du äter, Du kan välja ohälsosamma livsmedel, till exempel, vilket gör matsmältningen svårare och i slutändan kommer att öka skuld och göra du ångrar att du åt det.

Glöm inte att läsa: 

yckeln är 80%

Du måste lära dig att sluta äta när du känner dig nöjd, vid den tidpunkt då du inte är hungrig längre, men när du känner att du förmodligen fortfarande har utrymme att äta lite mer.

Det är i detta ögonblick - du fyller upp med vad som var på din tallrik eller äta en efterrätt.

För att ge dig en ungefärlig uppfattning om vad du bör sträva efter, 

De första dagarna av detta kommer det att bli obehagligt om du inte är van vid det, Snart kommer du att märka att den extra hungriga har försvunnit, och så småningom kommer du att kunna begränsa dig naturligt.

Dessutom äter 80% en annan fördel, eftersom genom att inte överbelasta matsmältningssystemet, behöver mindre tid kroppen att bygga upp energi lager igen - Detta är motsatsen till vad som händer när du äter mer än du borde, eller du väljer mycket tunga livsmedel.

 Under natten till exempel fungera mer effektivt, vilket ger dig bättre sömn så att du kan vakna upp med att du känner dig energisk och att du är redo att möta dag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar