Naturligt gå ner i vikt med linfrö

. Olika studier har visat att linfrö innehåller näringsämnen som hjälper olika delar av kroppen att fungera bättre.

Den så kallade super frö minska inflammation, erbjuder påfyllning av antioxidanter, skattekroppen och motverkar allergener.  Det hjälper också till att förebygga sjukdomar som cancer, gikt och sjukdomar i samband med klimakteriet. Dessutom är det en utmärkt matvara när du vill gå naturligt i vikt.

Hur kan linfrö hjälpa dig att gå ner i vikt?

 För att gå ner i vikt måste du bränna kalorier och det är just vad linfrön kan hjälpa dig.

Som nämnts ovan . Fiberhalten gör att du känner dig full, vilket också minskar ångest. Dessutom gör omega-3-fettsyrorna ljuset på sockerminskning.

Hur appliceras flaxseed för att gå ner i vikt?

Om du gå ner i vikt och vill dra nytta av linfrön goda egenskaper, bör du för in det i din kost på ett disciplinerat och kontrollerat sätt. 

Du behöver:

  • krossade linfrön
  • 

Hur

Innan denna behandling är det lämpligt att konsultera en specialist i näringslära, så att denna person kan hjälpa dig estäm idealdosen för dig. , . Det innebär att du börjar ta det rekommenderade beloppet före varje av dina tre dagliga huvudmåltider.

. ftersom det finns tre matskedar innebär det att man dricker tre glas linfrö under dagen.

annat alternativ är att ta samma dos av linfrö och använda den i livsmedel såsom frukostflingor, yoghurt, smoothies, sallader, etc. . Linens förmåga att hjälpa dig att gå ner i vikt kommer inte att gå och de resultat du uppnår med denna variant är lika bra som den första.

 Om några av recepten som du använder innehåller dessa ingredienser, rekommenderar vi att du använder tre matskedar linfrön i det belopp som du anser nödvändiga.

Tips för bästa resultat

, så att du uppnå bästa resultat.Med konsekvent intag kommer du att märka resultaten redan efter den första månaden.

Vi rekommenderar att du  innan du börjar igen.Kom ihåg att det är viktigt att ha bra träningsrutiner om ditt mål är en tunn och hälsosam kropp.

iverkningar

ågon kan uppleva biverkningar av att äta linfrön. Detta beror på att alla kroppar reagerar annorlunda. Vi varnar om att om du använder vissa läkemedel, kontakta en läkare innan du genomför linfrö i din kost.

Linfröolja kan reagera med vissa läkemedel och se till att detta läkemedel absorberas snabbare i kroppen . Detta är vanligtvis medicin som används vid diabetes, hormonell eller blodförtunnande medicinering.

 Detta beror på att dessa fettsyror har en antikoagulerande effekt. Det kan också ge en liten ökning av blodsockret på grund av dess förmåga att dämpa svettning. Vi rekommenderar att linfrö får ätas endast i rekommenderade kvantiteter och att den inte överdriven under dagen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar