Schema för att gå ner i vikt

är du letar efter en hälsosam plan för att gå ner i vikt, bör du disciplin vara vår första prioritet, eftersom sammanhanget är nyckeln till prestanda i alla utbildningsprogram. Först och främst bör du vara medveten om hur mycket mat du äter under dagen. Kost tillsammans med motion ökar de positiva effekterna på kroppen. Det är värt att notera att träning och träning är viktig för vår kropp, som är biologiskt utformad för hög prestanda. ftersom våra förfäder var snabba och atletiska, kunde de jaga det bästa bytet. Dessa funktioner har ökat över tiden i senare generationer.

Det finns dagliga rutiner som stimulerar viktminskning. Men om en tränare på kvällen påskyndar du ämnesomsättningen, som hjälper till att gå ner i vikt på kortare tid. Det viktigaste att komma ihåg är att motionera minst tre gånger i veckan i minst 30 minuter per session för att bibehålla hälsan och kraften i kroppen.

Oavsett om det är dag eller natt, vet vi att det är viktigt att träna. Löp eller cykla i 20 minuter förbättrar både cirkulationen och leder till snabbare eliminering av toxiner.

Det är en bra idé att komma med en tidsplan för viktminskning eftersom det är svårt att ha en framgångsrik diet när det är oklart hur och när man gör saker. Vi måste också ta hänsyn till måltider. n balanserad diet ger fördelar för kroppen genom att hjälpa oss att naturligtvis kontrollera vår vikt. Dietister rekommenderar följande program:

 • Konsumera vätskor för att stimulera matsmältningen och resten av kroppen efter en god natts sömn. jut av drycker som kaffe, juice och vatten (helst kallt).

 • Vid denna tidpunkt behöver vår kropp ett betydande energiförbrukning som kommer från frukost. Kaloriintaget vid frukost bestämmer energinivån för resten av morgonen och dagen. Frukosten ska innehålla:

   som ost, mjölk, smör och yoghurt.

   som bröd, spannmålsprodukter och tortillor.

   Ät något enkelt, till exempel frukt eller kex.

 • Det är viktigt att du har lunch under dessa timmar. Det visar sig vara den bästa tiden för kroppen att ta på sig näringsämnen. Vi vet att kroppen har en biologisk klocka och forskare har funnit att kroppen absorberar näringsämnen bättre vid denna tidpunkt på dagen. Lunch bör bestå av två kolhydrater som ris eller bananer, ett protein som kött och sallader att få i dig alla vitaminer och mineraler till förmån för de olika systemen i kroppen, så att de kan effektivisera sin verksamhet.
 • Du bör helst äta mejeriprodukter. Havre är också ett bra alternativ: Dess höga näringsinnehåll ger kroppen energi. Detta är också en bra tid på dagen att äta frukt och sallader.

 • Middagen ska innehålla spannmål och andra spannmålsprodukter och kan åtföljas av bitar frukt och honung. Kakor och sylt kan också ätas på middag.
 • Innan sänggåendet ska du äta en lätt måltid som jordnötter, mandel, ett äpple eller små frukter som druvor. Detta för att matsmältningssystemet förblir aktivt på natten, där det eliminerar matsmältningssaft och enzymer som kan orsaka magsår och gastrit.

Glöm inte att hålla dig hydrerad!

n viktig punkt i kosten är att hålla kroppen hydratiserad. Kroppens system och motorfunktioner är beroende av en välhydrerad kropp.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar