Vad ska du dricka för att gå ner i vikt?

 Många av oss testa ut mirakelbehandlingar som får oss att gå ner i vikt. Vissa går på snäva dieter och vissa väljer att träna.

Det är viktigt att vara medveten om att viktminskning ska bestå av både näring och fysisk aktivitet. Det är viktigt att hitta en bra balans mellan de två, vilket gör att du kan gå ner i vikt säkert. Det kommer bli svårt att gå ner i vikt om det bara fokuserar på näring, eller vice versa, bara på träning. I den här artikeln tar vi hand om vad du kan dricka som hjälper dig att gå ner i vikt.

Många specialister rekommenderar specifika drycker som leder till viktminskning. Det här är ofta drycker som är lätta att laga mat eller köpa i affären. I denna artikel kommer vi att ge dig recept som vi tycker är effektiva för viktminskning.  och att du inte tror att du kommer att gå ner i vikt bara genom att dricka dessa drycker.

1. Kallt vatten

 Din kropp kommer att använda mer energi för att bränna kalla drycker och kalla matar i allmänhet. Det rekommenderas att dricka minst 5 dl kallt vatten dagligen.

2. Vegetabilisk juice

 tt litet glas av denna juice ökar kroppens stora delar av vitaminerna och fibrerna som behövs, och du får snabbt en känsla av mättnad. I genomsnitt kan du minska kaloriintaget med ca. 135 kalorier.

3. Grön te

åde grönt och svart te ska kunna påskynda förbränningen, så att du bränner mer kalorier. I genomsnitt 

4. Skummjölk

Skummjölken fungerar effektivt för att bryta ner fettskiktet i kroppen. n del alternativ medicin säger att de som dricker skummjölk kan förlora upp till 70% mer fett än de som inte har mejeriprodukter som en del av kosten. Det är tillräckligt att dricka ett glas mjölk dagligen.

5. äringsdrycker

 Detta är mycket på grund av att de läggs till i många vitaminer och mineraler, och dessutom är de aptitdämpande.

 På så sätt blir du informerad om vilka drycker som passar dig och hur mycket av dessa drycker du ska konsumera.

6. Kokosvatten

Denna dryck innehåller en stor mängd elektrolyter.Det hydrerar, vilket ger oss mer vätsketillförsel än andra drycker, som kan tillsättas till en stor mängd socker eller tillsatser. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar