Vilka drycker orsakar mest viktökning?

Det skulle vara intressant om vi kunde eliminera drycker som orsakar mest viktökning, bidrar till högt kaloriintag eller direkt påverkar vattenhushållningen. Även om många dricker två liter vatten per dag, som rekommenderas av  , finns det bara en liten andel dricksvatten. 

Smakade drycker, sockerdrycker, fruktjuicer, söta infusioner, alkoholhaltiga drycker, läsk och många andra är det vi ofta dricker för maten vi äter. Dessutom är de också en källa för att övervinna het och förhindra uttorkning. 

lkoholhaltiga drycker

lkohol och fetma går hand i hand av många anledningar. Först och främst finns det en stor källa till kalorier som  för att smälta. Hög alkoholintag skadar också denna kropp och 

Låt oss prata om hur alkohol ökar aptiten istället för att uppfylla den. Vår hunger känsla är en direkt fiende av vår figur. Tänk på att alkohol anses vara ett mildt läkemedel eftersom det skapar viss missbruk.  tt bra exempel är att dricka ett glas vin till middag eller ett glas öl med vänner från tid till annan.

röst

Söta drycker är en annan orsak till övervikt. ll söt läsk med tillsatt socker kommer vanligen från genetiskt modifierad majssirap av billigast och lägst kvalitet. De får också en märkbar glukosinjektion för att skapa beroende, vilket i sin tur orsakar en ökad nivå av sötningsmedel.

lightläsk innehåller också några specifika kontraindikationer som ofta sötade med , som anses extremt skadliga för hälsan. Det bästa är att inte lägga till socker i din kost eller att laga mat med stevia, som Coca-Cola i rgentina. Detta eliminerar inte helt socker, det minskar bara det.

Inte bara de lägger skadliga konstgjorda sötningsmedel, men de också skapa en  Det är verkligen inte bra för vikt och det ger också mycket stress till  om vi dricker det regelbundet.

Fruktjuice

Det finns inga andra drycker som är mer hälsoproducerande, smakrika eller ger mer energi än naturlig fruktjuice. Det är bättre om det är organiskt och inte tillverkat med kemikalier eller industrianläggningar och bekämpningsmedel.Om du väljer att köpa en sådan juice, måste du vara säker på att de har en ekologisk stämpel som garanterar att de har behållit alla näringsämnen genom avverkning, återvinning och lagring.

Industriell juice innehåller inte bara en liten mängd frukt men är också gjord med smakstillsatser och ohälsosamma färgämnen. De kan också innehålla tillsatt lågkvalitativt socker. v sådana skäl är det bäst att du gör din egen saft hemma, med färsk frukt och färska grönsaker av bästa kvalitet.

De bästa drinkarna

Det bästa sättet att tillfredsställa törsten är utan tvekan rent vatten. Det är idealiskt att dricka färsk mineralvatten från lperna eller Sierra bergen, som vanligtvis är tillgängliga för ett rimligt pris i stormarknader och varuautomater.

ndra drycker som är bra för din hälsa är te och örtteer, färskpressad fruktjuice och grönsaksjuicer, grönsaker mjölk från havre, ris eller mandel, tillsammans med rostade korn upplösta i vatten som kaffebönor eller korn.

ADVERT

Lägg till din kommentar